Training

De Ligt ontkent niet dat hij 'interne vertrekwens' heeft

Bron: www.ajaxlife.nl

De vraag is of het nog rustig aan kan rondom De Ligt... © Pro Shots

Het wordt langzaam een beetje lente en hoe hoog de temperatuur nu ook oploopt, wij als Ajacieden gaan zeker weten een lange zomer tegemoet. Er lijkt van alles te gebeuren op de transfermarkt. Ook rondom Matthijs de Ligt? Het zou zomaar kunnen.

De Ligt is een van de talenten bij Ajax die intern zijn vertrekwens heeft geuit, schreef De Telegraaf al eventjes geleden. Marc Overmars reageerde hier in algemene zin op door te stellen dat Ajax geen achttienjarigen verkoopt, want dan kun je de opleiding opheffen.

Lartey Sanniez blijft voor altijd bij Appie

Bron: www.ajaxshowtime.com

‘Ik ben en zal hem nooit vergeten. Ik zal altijd bij hem zijn, blijven en zijn familie ondersteunen.’ Een van Appies grootste Ajax-maatjes vertrekt na tien seizoenen bij de club. Terry Lartey Sanniez loopt uit zijn contract in Amsterdam en zoekt zijn heil ergens anders. Desgevraagd spreekt hij in zijn afscheidsinterview met Ajax Showtime over een decennium bij zijn jeugdliefde, Abdelhak Nouri, de titel met Jong Ajax en zijn toekomst. Aan het woord komt een openhartig, zelfverzekerd persoon met een groot hart. 

Ten Hag: 'Mateo liet het niet zien op de trainingen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft in gesprek met Ajax Life tekst en uitleg gegeven waarom hij - in de periode dat Kasper Dolberg en Klaas-Jan Huntelaar geblesseerd waren - koos voor Siem de Jong als centrumspits en niet voor Mateo Cassierra. Ajax verloor in die tijd dure punten tegen ADO Den Haag (0-0) en Vitesse (3-2 verlies). Volgens de oefenmeester gaf de ervaring van De Jong de doorslag, terwijl Cassierra in een mindere vorm verkeerde.

Pages

Subscribe to Training