Training

Kluivert ziet Ajax CL halen: “Voelt een beetje gek, beetje dubbel”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Justin Kluivert vertrok afgelopen zomer naar AS Roma en zag vervolgens zijn oud-teamgenoten bij Ajax de Champions League halen. Toch heeft hij geen spijt van zijn transfer, zo zegt hij in Voetbal International.

“De eerste maanden zijn sportief goed verlopen voor mij”, blikt Kluivert terug op zijn eerste maanden in Italië. “Op de trainingen kan ik mezelf laten zien, en in de wedstrijden heb ik al de nodige minuten kunnen maken. Natuurlijk is een basisplaats het doel, daar ga ik dit seizoen voor.”

Klaassen: 'Hadden toen soort vriendenteam'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Voormalig Ajax-aanvoerder Davy Klaassen heeft een bewogen jaar achter de rug. De Hilversummer vertrok ruim een jaar geleden uit Amsterdam om zijn geluk te beproeven bij Everton, maar het Engelse avontuur mislukte. Sinds enkele weken is hij speler van Werder Bremen en daar geniet hij nu het vertrouwen. Ajax Showtime reisde af naar Duitsland en sprak met de ex-Ajacied over zijn nieuwe club, zijn tijd bij Everton en uiteraard ook zijn Ajax-periode.

Ziyech over rugnummer: “Gaat vooral om de manier waarop het is gegaan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech bleef deze zomer bij Ajax. De club had dit van te voren niet verwacht en speelde daarop in met de komst van Dusan Tadic. De club beloofde de Serviër rugnummer 10 toe. Ziyech bleef, maar kreeg wel rugnummer 22 toegewezen. Erik ten Hag gaf afgelopen zondag bij Studio Voetbal al aan dat de club dit anders had moeten aanpakken. De Marokkaan is het daarmee eens.

Ajax verhuurt Van Leer aan NAC Breda

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Benjamin van Leer wordt door Ajax voor één seizoen verhuurd aan NAC Breda, dit laat Voetbal International woensdagochtend weten. Woensdag of donderdag staat de doelman al voor het eerst op het trainingsveld in Brabant.

Erik ten Hag had Van Leer graag bij Ajax gehouden, maar de goalie drong zelf aan op een verhuur om meer aan spelen toe te komen. Er is geen optie tot koop afgesproken in het huurcontract.

Pages

Subscribe to Training