Training

Schmidt is nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen meerdere versterkingen’

Bron: www.ad.nl

Trainer Roger Schmidt van PSV blikte vrijdag op trainingscomplex De Herdgang vooruit op het duel van PSV met FC Emmen van zaterdagavond in het Philips Stadion. Na de winst op FC Groningen bespeurde hij deze week bij de trainingen van PSV goede zin, spirit en zelfvertrouwen. ,,We hebben daar aardig gespeeld, maar moeten nog stappen vooruit zetten”, vond de coach. ,,Tegen Emmen hebben we de eerste gelegenheid. We willen ons in onze eerste thuismatch aan onze supporters laten zien.”

Overmars: ‘Spelers onder de indruk van Antony. Dat is mooi om te vernemen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is tot nu toe blij met hetgeen hij ziet van de Braziliaanse aanwinst Antony in de eerste maanden van Antony in Amsterdam. ‘We hadden dit gehoopt, maar niet verwacht. Het Braziliaanse druipt er wel vanaf bij hem. Hij is explosief, in de eerste tien meters razendsnel, maar moet ook diepte in zijn spel krijgen zonder bal’, aldus Overmars deze week in een uitgebreid VI-verhaal over Antony.

Daley Blind mag trainingen weer hervatten

Bron: ajaxfanzone.nl

Een heel fijn bericht op de dinsdagmiddag want Daley Blind traint weer volledig mee met het eerste elftal van Ajax. Blind zakte op dinsdag 25 augustus naar de grond tijdens het oefenduel met Hertha BSC omdat zijn ICD (Implanteerbare cardioverter-defibrillator) was afgegaan. De testen hebben vervolgens geen problemen aan het licht gebracht. Vorige week is Blind gefaseerd begonnen met trainen en inmiddels traint hij weer volledig mee. Aanstaande zondag start Ajax aan het eredivisieseizoen met een uitwedstrijd tegen Sparta.

Pages

Subscribe to Training