Training

Euro 2020 uitgesteld: goed of slecht nieuws voor het Nederlands voetbal

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het nieuws sloeg in als een bom. Geen Europees Kampioenschap voetbal dit jaar. Euro 2020 beloofde nochtans een feesteditie te worden want het tornooi vierde zijn zestig jaar jubileum. In overleg met de 55 lidstaten werd helaas beslist om Euro 2020 onmiddellijk uit te stellen naar 2021. Een flinke domper voor de voetbalfans die zich nu wenden tot eSports maar voor het Nederlands voetbal komt dit uitstel best goed uit. 

Seizoen lijkt voorbij: Eredivisie stopgezet tot 1 juni

Bron: ajaxfanzone.nl

Het kabinet heeft maandagavond nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Alle evenementen waarop personen samenkomen worden tot 1 juni verboden. Het betekent dat de Eredivisie op zijn vroegst in juni wordt hervat, maar het is hoogst onzeker of het seizoen überhaupt nog afgemaakt kan worden met de nieuwe deadline. De KNVB meldt in een reactie nog geen duidelijkheid te kunnen verschaffen over de gevolgen van de maatregel.

Ajax-jeugd dicht, Feyenoord wacht af, PSV traint niet

Bron: source

Het coronavirus zorgt ook bij de Nederlandse topclubs voor veel onzekerheden omtrent de trainingsactiviteiten. Eerder vandaag meldde het NOC*NSF dat het alle trainingscentra op slot gooide, maar vooralsnog gaat de KNVB hier niet in mee waardoor de clubs nog altijd mogen trainen. Ajax en Feyenoord hebben maandag in principe een training op het programma staan, terwijl PSV juist niet traint.

Pages

Subscribe to Training