Klaas-Jan Huntelaar

De verschillen bij Ajax onder Keizer en Ten Hag

Bron: www.ajaxlife.nl

Ten Hag is nog duidelijk zoekende, waardoor progressie soms uitblijft. © Pro Shots

Ajax verkeert sinds dit jaar in een proces. Maar het is geen kwestie van zomaar aan wat knoppen draaien en het gaat beter, of zelfs goed. Tenminste, als we Erik ten Hag mogen geloven. Hij nam het roer over van Marcel Keizer. Het is tijd om beide trainers te vergelijken.

Door Kevin Van Nunen

Ajax wint duel met meerdere gezichten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de verloren titelstrijd gaat Ajax door met de strijd om de tweede plek. AZ, de enige concurrent die Ajax nog heeft won gister de generale voor de bekerfinale met 4-3 van Vitesse. Aan Ajax de taak om twee van de drie resterende wedstrijden te winnen om zodoende een plek in de voorronde Champions League te verzilveren. Ook PSV, de kersverse landskampioen speelt voorronde Champions League, alleen hoeven zij maar één ronde te spelen. De nummer twee zal er twee moeten spelen.

Opstellingen Ajax – VVV Venlo

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag om 20:45 uur speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff ArenA de competitiewedstrijd tegen VVV Venlo. Wellicht weet Ajax na de afgang van vorige wedstrijd er nu een hele mooie wedstrijd uit te persen. In ieder geval zullen we moeten winnen om tweede te worden en daarmee recht te hebben op de tweede voorronde van de Champions League. Door de schorsing van Nico Tagliafico en Siem de Jong moet coach Erik ten Hag wederom puzzelen met zijn opstelling en hij kiest vandaag voor een 3-4-3 opstelling.

Bepaal zelf de opstelling: Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Bron: www.ajaxlife.nl

Wie laat jij spelen tegen VVV-Venlo? Bepaal het zelf via onze app! © Pro Shots

Hoe lastig de situatie bij ons aller Ajax ook is, we moeten door want Ajax - VVV-Venlo wacht op niemand. Maar welke spelers moeten het klusje donderdagavond opknappen? Jij bepaalt dat zelf!

In onze app kun je namelijk je eigen basiself opstellen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je invulling geven aan jouw formatie. Maar zorg dat je goed op de hoogte bent.

Gametalk Ajax – VVV: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt vanavond de competitie thuiswedstrijd tegen VVV Venlo. De vraag is of Ajax de mokerslag van afgelopen zondag tegen psv van zich af kan zetten. Wil de ploeg de tweede plaats vasthouden, die recht geeft op voorronde Champions League dan zal het wel moeten. Met nog drie wedstrijden te gaan mag de tweede plaats niet uit handen worden gegeven. Een overwinning op VVV-Venlo donderdagavond is dan ook meer dan welkom. Zeker omdat ook nog het rechtstreekse treffen met nummer drie; AZ, de volgende speelronde nog op de agenda staat.

Pages

Subscribe to Klaas-Jan Huntelaar