Klaas-Jan Huntelaar

Putten boos over komst B-elftal Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

SDC Putten heeft ontstemd gereageerd op de komst van het B-elftal van Ajax. De Gelderse club had zich voorbereid op de komst van het eerste elftal van Ajax met een flinke tribune, forse ticketprijzen (€20 voor een zitplaats) en plaatste berichten over ‘selfies met Matthijs de Ligt en Klaas Jan Huntelaar’.

Ajacieden werken tegen Steaua aan het goede gevoel

Bron: www.ajaxlife.nl

Je ziet het goed: Onana zet de aanval in op Huntelaar! © De Brouwer

Het is tijdens de voorbereiding altijd erg moeilijk inschatten hoe Ajax ervoor staat. Het oefenpotje in Hattem, met de grote namen, maakt duidelijk dat er heus wel voetbal in de ploeg zit, maar ook dat diverse internationals best bruikbaar zijn. De Ajacieden blijven dan ook steken op 1-1.

Ajax bereidt zich deze zomer in de hoogste versnelling voor op het nieuwe seizoen, maar het is de vraag of al plankgas kan worden gegeven. Er zijn blessures, afwezigen en transfers die nog moeten worden afgerond.

Stay Strong Appie

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag is het alweer een jaar geleden dat Abdelhak Nouri werd getroffen door het noodlot. De beelden van de schermen om hem heen, van de traumaheli en ploeggenoten en tegenstanders die zwijgend toekijken, staan bij menigeen nog scherp op het netvlies.

Vijf zaken die opvielen tijdens Ajax - Steaua Boekarest

Bron: www.ajaxlife.nl

Eiting treft in Hattem als enige doel namens Ajax. © Pro Shots

Ajax heeft zijn serieuze oefenpotje van de zaterdag gelijkgespeeld tegen Steaua Boekarest. Zowel de Ajacieden als de Roemenen wisten een keer doel te treffen en dus werd het 1-1. Op basis van het spelbeeld had de ploeg van Erik ten Hag recht op iets meer, maar gelukkig was het slechts een vriendschappelijk duel en hoeven we niet al te teleurgesteld te zijn.

Door Kevin Van Nunen

LIVE 19.10 uur | Ajax - Steaua Boekarest (1-1)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de oefenwedstrijd tussen Ajax en Steaua Boekarest. Beide ploegen treffen elkaar om 19.10 uur in Hattem. De wedstrijd zou eigenlijk om 19.00 uur beginnen, maar aangezien Steaua Boekarest vertraging heeft opgelopen is de aftrap tien minuten uitgesteld. Het duel is te zien op het betaalkanaal van Ziggo Sport Voetbal. Volg het duel hier en praat mee!

Pages

Subscribe to Klaas-Jan Huntelaar