Klaas-Jan Huntelaar

Ajax maakt tussen CL-duels in geen fout en wint simpel van VVV

Bron: source

Ajax heeft zaterdagavond een regelmatige, maar ruime zege op VVV-Venlo geboekt. De Amsterdammers hadden drie kwartier lang de grootste moeite met de ultra-defensieve thuisploeg, maar kwamen niet meer in de problemen nadat Hakim Ziyech het duel openbrak. Dusan Tadic, Klaas-Jan Huntelaar en David Neres bezorgden het freewheelende Ajax na rust een 1-4 zege. Evert Linthorst maakte een eretreffer.

Ajax zonder Promes naar Cyprus, Ziyech wel van de partij

Bron: ajaxfanzone.nl

Quincy Promes reist niet mee naar Cyprus voor de wedstrijd tegen APOEL Nicosia in de play-offs voor de Champions League. Promes viel afgelopen zaterdag geblesseerd uit in de wedstrijd tegen VVV en zijn voetblessure is niet op tijd hersteld. Hakim Ziyech die eveneens het veld met een blessure moest verlaten in Venlo reist wel mee met de selectie. Ook Noussair Mazraoui lijkt op tijd fit en gaat ook mee naar Cyprus,

Klaas-Jan Huntelaar: “Voetbal is het leukste wat er is!”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaas-Jan stond voor de camera van Fox en had het goed naar zijn zin. Vooraf is de intentie van Ajax altijd om de mensen een leuke wedstrijd te bieden, aldus de interim-spits van Ajax. Maar Huntelaar vond dat het in de eerste helft er niet uitkomen. Huntelaar was tevreden over het feit dat Ajax toch makkelijk naar 0-4 kon uitlopen. Dat stemde de aanvaller zeer tevreden. Ook omdat dit op papier een lastige wedstrijd is na een Europese wedstrijd.

Pages

Subscribe to Klaas-Jan Huntelaar