Spandoek

Ten Hag genoot vooral van Neres, Ziyech en het publiek

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag heeft genoten van zijn team tegen Feyenoord tijdens de Klassieker (4-0 winst) en met name van David Neres en Hakim Ziyech. Neres was belangrijk met een doelpunt (de 3-0), maar ook in zijn spel wist hij de oefenmeester te overtuigen. ‘Niet alleen dat, maar in alles. Dit is weer de Neres die je wil zien. Scherp in zijn dribbels, maar ook in het afjagen. Vast in de bal, een assist gevend en scorend.

Gesloten deur voor Roda JC-investeerder Garcia de la Vega

Bron: www.ad.nl

De beoogd eigenaar van Roda JC, de Mexicaan Mauricio Garcia de la Vega, heeft in Kerkrade nog maar eens de boodschap gekregen dat hij niet gewenst is. De deuren van de hoofdingang van het Parkstad Limburg-stadion van de club uit de Keuken Kampioen Divisie waren vanochtend dichtgebonden met afzetlint. Daarnaast waren er op twee spandoeken de boodschappen 'Dit is ons huis' en 'Rot op Vega' te lezen.

Scherpen geeft geen aandacht aan vervelend Ajax-spandoek

Bron: source

Kjell Scherpen baalt van de wedstrijd tegen Ajax, maar dat komt vooral door de 2-5 nederlaag die hij met FC Emmen leed. Het spandoek dat in het uitvak te zien was - 'Scherpen kakkerlak' - deerde de jonge goalie niet en dat weerhoudt hem er niet van de transfer te maken naar Amsterdam. "Ik heb meerdere dingen meegemaakt en me daarvoor kunnen afsluiten. Dat is me vanavond ook gelukt."

FC Emmen probeerde Scherpen-spandoek weg te laten halen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Woensdag ging Ajax op bezoek in Emmen en doelman Kjell Scherpen was uiteraard het gesprek van de dag. Zijn komst naar Ajax lijkt bijna rond, maar diverse supporters zijn daar niet blij mee. De keeper sprak eerder uit fan te zijn van Feyenoord.

In het uitvak werd een doek met ‘Scherpen kakkerlak’ getoond en de FC Emmen-directie probeerde tijdens de wedstrijd dat spandoek weg te laten halen, zo blijkt nu. De club overlegde met de stewards van Ajax, maar het doek bleef de hele wedstrijd hangen. Zo vertelt trainer Dick Lukken aan RTV Drenthe.

FC Emmen deed poging: ‘Stewards Ajax kregen het niet voor elkaar’

Bron: www.voetbalzone.nl

De directie van FC Emmen deed woensdagavond in de thuiswedstrijd tegen Ajax (2-5 verlies) een vergeefs verzoek richting de meegereisde stewards van Ajax om het spandoek met de tekst 'Scherpen Kakkerlak' te verwijderen. Een deel van de F-side spreekt zich al geruime tijd negatief uit over de mogelijke komst van Kjell Scherpen naar Ajax, omdat hij nota bene op elfjarige

Supporters geven via spandoeken reactie op aanstaande transfer Scherpen naar Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax won van FC Emmen met 2-5. Veel van de schijnwerpers werden voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Emmen gericht op Kjell Scherpen. De Emmen-doelman staat namelijk nadrukkelijk in de belangstelling van Ajax. De 19-jarige Scherpen kreeg een hoop haat over zich heen van Ajax-supporters, omdat hij ooit als 11-jarige via sociale media liet weten voor Feyenoord te zijn.

Pages

Subscribe to Spandoek