Selectie

Tienduizenden Tukkers huldigen kampioen FC Twente

Bron: www.ad.nl

Duizenden supporters van FC Twente hebben zich dinsdagavond verzameld naast het stadion van hun club. Daar wordt de selectie van trainer Marino Pusic gehuldigd voor het behalen van de titel in de eerste divisie. Dat gebeurde maandag, toen Twente voor een volle Veste gelijkspeelde tegen Jong AZ (0-0). Dat resultaat volstond vanwege de nederlaag van concurrent Sparta Rotterdam bij Jong PSV (2-0).

Schorsing Huntelaar schept ruimte voor debutant in wedstrijdselectie Ajax

Bron: www.voetbalzone.nl

Erik ten Hag kan dinsdagavond tegen Vitesse niet over de geschorste Klaas-Jan Huntelaar beschikken en de oefenmeester lijkt de afwezigheid van de routinier op te vangen door een andere spits bij de wedstrijdselectie te halen. Voetbal International weet dinsdag namelijk te melden dat Lassina Traoré tegen de Arnhemmers voor het eerst bij de wedstrijdselectie zal zitten.

Vrees voor dominantie Ajax: “Zoals Bayern München of Paris Saint-Germain”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Door het grote succes in de Champions League verdiende Ajax dit seizoen al zo’n 90 miljoen euro en bovendien steeg de waarde van de selectie binnen een jaar met zo’n 180 miljoen euro. De tafelgasten van Studio Voetbal vrezen dat dit gat niet meer te dichten is voor de andere Eredivisie-clubs en trekken de vergelijking met Bayern München en Paris Saint-Germain.

'Ajax annuleert de lucratieve trip naar Hong Kong'

Bron: source

Ajax cancelt de lucratieve trip naar Hong Kong. De selectie, met uitzondering van de internationals, zouden 17 mei op het vliegtuig stappen. Maar vanwege de Champions League heeft de directie besloten deze reis te annuleren. De clubleiding wil niet doen voorkomen alsof het lijkt dat men niet gelooft in het bereiken van de finale, aldus De Telegraaf.

[Update II] Mazraoui mist FC Groningen en Vitesse

Bron: www.ajaxshowtime.com

Noussair Mazraoui lijkt een enkelblessure te hebben overgehouden aan Juventus - Ajax. De rechtsback moest zich al vroeg laten vervangen in Turijn en loopt nu op krukken. 

Na ongeveer tien minuten ging Mazraoui lelijk door zijn enkel heen. Hij zette nog een sprint en probeerde het nog even, maar zat even later op de grond en kon niet verder. Daley Sinkgraven verving de gelegenheidslinksback met verve en werd in de slotfase van het duel zelf nog gewisseld voor Lisandro Magallán. 

Pages

Subscribe to Selectie