FIFA

Dest niet in voorselectie (Jong) Oranje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Woensdag werd zowel de voorselectie voor Jong Oranje als die voor het grote Oranje bekend. In beide is Sergino Dest niet opgenomen.

Er is de laatste tijd best wat reuring geweest rondom de rechtsback van Ajax. Hij speelde onlangs al een vriendschappelijke interland voor de Verenigde Staten, het land van zijn vader. Hij mag de switch nog altijd maken, maar niet als hij op 12 oktober met de Verenigde Staten tegen Cuba speelt.

Ten Hag loopt op één punt na podium mis bij FIFA-verkiezingen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag kwam maar één puntje te kort voor een plek op het podium voor de prijs van trainer van het jaar, maandagavond tijdens het jaarlijkse verkiezingsgala van de FIFA in Milaan.

Van alle stemgerechtigden bestaande uit journalisten, collega-trainers en aanvoerders van de nationale teams, kreeg Ten Hag 26 punten. Zijn collega Mauricio Pochettino, trainer van Ajax’ tegenstander in de halve finale van de Champions League Tottenham Hotspur, kreeg één puntje meer die goed was voor de derde plek.

LIVE | Van Dijk, Van Veenendaal en Wiegman maken zich op voor FIFA Football Awards

Bron: www.ad.nl

Wordt Virgil van Dijk de eerste Nederlander sinds Marco van Basten in 1992 die zich de beste voetballer van de wereld mag noemen? Vanavond worden The Best FIFA Football Awards uitgereikt in Milaan. Van Dijk heeft concurrentie van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Bij de vrouwen maken Sari van Veenendaal (beste keeper) en Sarina Wiegman (beste coach) kans. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.

Pages

Subscribe to FIFA