FIFA

Antony: “Het is een eer om dit shirt te mogen dragen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Antony ondertekende maandag officieel zijn contract bij Ajax. De Braziliaan is enorm vereerd om bij de Amsterdamse club te mogen tekenen. “Om te beginnen is het een eer om dit shirt te mogen dragen. En om onderdeel van dit team te worden. Met David Neres heb ik hier ook al een goede vriend. Ik voel mij heel vereerd en gelukkig. Ik dank de directie voor hun vertrouwen en dat ze mij hebben gescout om onderdeel te worden van deze fantastische club”, zegt hij in zijn eerste interview met Ajax TV.

Grote verbazing om tijdstip aantrekken Ziyech: ‘Dat is toch niet normaal?’

Bron: www.voetbalzone.nl

De FIFA maakte begin december bekend dat het transferverbod van Chelsea voortijdig werd opgeheven, al zorgde dat tijdens de winterse transferperiode niet voor aankopen. Hakim Ziyech stond in januari hoog op het wensenlijstje van manager Frank Lampard, maar desondanks kwam Chelsea pas in februari tot een akkoord met Ajax, toen de transfermarkt reeds was gesloten.

Dest en Ihattaren vertegenwoordigen Ajax en PSV tijdens online FIFA 20-toernooi

Bron: www.ad.nl

Voetballiefhebbers van over heel de wereld spelen het: FIFA 20. Zo ook de profvoetballers die zelf in het spel zitten. Het computerspel is tijdens het reguliere seizoen een fijne afleiding voor de profs, maar nu ze verplicht thuis zitten is het misschien wel de favoriete bezigheid. EA Sports, de uitgever van het populaire spel, speelde hier op in door een virtueel toernooi te organiseren: de #stayandplay Cup.

Pages

Subscribe to FIFA