FIFA

PES beschikt over licentie levensechte Johan Cruijff Arena

Bron: www.ajaxlife.nl

We hebben dit screenshot eventjes netjes geleend. © Konami

PES of Fifa? Het is de eeuwige vraag onder gamers die van voetbal houden. De één zweert bij PES, de ander komt alleen zijn bed uit voor een potje Fifa. Waar je voorkeur ook ligt, hier moet je haast wel enthousiast van worden: PES beschikt straks over een levensechte Johan Cruijff Arena.

De makers van PES maken ons in aanloop naar de nieuwe uitgave van de game alvast lekker door wat screenshotjes de wereld in te sturen. En die liegen er niet om. Kijk maar eens goed. Is de Johan Cruijff Arena geen plaatje?!

Spelersvakbond FIFPro hekelt korte rustperiode WK gangers

Bron: ajaxfanzone.nl

De spelersvakbond FIFPro heeft haar zorgen geuit over het nu alweer in actie komen van verschillende WK-gangers. Ook bij Ajax gebeurde dit volgens de bond te snel.Volgens de FIFPro hebben spelers minstens vier weken nodig om te herstellen na hun WK-deelname. Zeker vijftien spelers hebben al gespeeld voor hun club, onder wie Hakim Ziyech, Lasse Schöne, Dusan Tadic en Nicolás Tagliafico. Alleen Tadic was geen basisspeler tegen Sturm Graz (2-0 winst).

Ajax Cape Town legt zich alsnog neer bij degradatie

Bron: www.ajaxlife.nl

Yes, dat is Evander Sno in het thuisshirt! © Pro Shots

De soap rondom Ajax Cape Town heeft een uitkomst. En die is negatief. De zusterclub van Ajax legt zich neer bij degradatie uit de hoogste divisie en komt komend seizoen uit in de Zuid-Afrikaanse Keuken Kampioen Divisie.

De rechter maakte begin deze maand de degradatie van Ajax Cape Town nog ongedaan, maar de nationale voetbalbond was het hier niet helemaal mee eens en draaide een competitieschema in elkaar zonder Ajax Cape Town.

KNVB experimenteert met ABBA-pingels en kaarten trainers

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax verloor zijn laatste strafschoppenreeks van FC Twente... © Pro Shots

De KNVB voert komend seizoen een experiment uit met twee spelregels. Het gaat om het ABBA-principe in het geval van een strafschoppenreeks en ook kunnen officials, zoals een trainer of verzorger, tegen een gele of rode kaart aanlopen.

De experimenten zijn voorgesteld door de Ifab, dit is de spelregelcommissie van de Fifa. De KNVB loopt meestal voorop als het gaat om regelwijzigingen, vandaar dat we ook al bekend zijn met bijvoorbeeld de videoscheids die definitief zijn entree maakt.

Rechter maakt degradatie Ajax Cape Town ongedaan

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax Cape Town vindt gehoor van achter de groene tafel. © Pro Shots

Weet je nog dat Ajax Cape Town was gedegradeerd? Nou, vergeet dat maar weer. De zusterclub van Ajax heeft zijn degradatie met succes aangevochten en lijkt zich op te kunnen maken voor ‘gewoon’ weer een seizoen in de hoogste klasse van Zuid-Afrika.

De sportieve toekomst van Ajax Cape Town is al maanden onderwerp van discussie, omdat het besloot Tendai Ndoro ‘gewoon’ op te stellen. Er waren al een tijdje twijfels over zijn inzetbaarheid omdat hij in een jaar tijd bij drie clubs onder contract stond.

FIFA19: Wat je moet weten!

Bron: www.ajaxupdate.nl

Het WK is om de hoek en daarmee is het natuurlijk ook spannend om te weten of FIFA19 al uitgebracht wordt. En welke features komen erin? Nieuwe competities? Spelopties? We hopen snel op meer informatie in juni en mogelijk zelfs de release van dit geweldige voetbalspel. Het is voor velen vooral belangrijk om te weten wanneer je kunt kijken voor de FIFA19 pre order. Het is minder belangrijk wat er allemaal gaat veranderen. Iedereen weet immers, dat het volop extra’s zal bieden.

Pages

Subscribe to FIFA