Blessure

Onze Trots: 'Zonder die kutemotie zou ik geen fan zijn'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 29 spreken wij met acteur en komiek Horace Cohen.

Ten Hag ziet Klaassen geblesseerd uitvallen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Bij de topclubs raken veel spelers geblesseerd door het drukke programma en zit bij sommige coaches zelf hun volledige verdediging in de ziekenboeg. Ook Erik ten Hag zag zondag weer een speler uitvallen. Davy Klaassen verliet zondagmiddag geblesseerd het veld en is daardoor een groot vraagteken voor Midtjylland thuis aankomende woensdagavond.

Ajax houdt blessurezorgen over aan simpele overwinning op Heracles

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zondagmiddag een eenvoudige zege geboekt op Heracles Almelo. In de Johan Cruijff ArenA hoefde de regerend landskampioen zich niet eens volledig in te spannen om de tegenstander met ruime cijfers opzij te zetten: 5-0. Door de overwinning gaan de Amsterdammers nu alleen aan kop in de Eredivisie. Toch moesten zowel Davy Klaassen, Noussair Mazraoui als Zakaria Labyad voortijdig naar de kant met blessures, waardoor Ajax de wedstrijd verre van onbezorgd afsloot. 

LIVE 12.15 uur | Ajax - Heracles Almelo (3-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de wedstrijd tussen Ajax en Heracles Almelo. De Amsterdammers hebben na het gelijkspel van Vitesse tegen FC Groningen de kans om alleen aan kop te gaan in de Eredivisie. Ajax staat momenteel tweede met één punt achterstand en een wedstrijd minder gespeeld op de Arnhemmers. Bij een overwinning op Heracles pakt de ploeg van Erik ten Hag een voorsprong van twee punten. Volg de wedstrijd hier en praat mee!

Ten Hag: 'Antony is begonnen met de teamtraining'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Antony is op de weg terug van zijn hamstringblessure. Dat dee;t Erik ten Hag mede bij FOX Sports. De Braziliaan ontbreekt nog wel in de wedstrijdselectie tegen Heracles Almelo, daar hij nog niet volledig hersteld is.

'De status is dat hij op het veld staat', zo begint Ten Hag. 'Hij is begonnen met de teamtraining, maar hij is nog niet volledig aangesloten.' Toch lijkt het erop dat de wedstrijd tegen FC Midtjylland van woensdagavond nog te vroeg komt. 'Dat wordt een race tegen de klok', aldus Ten Hag, die daar wel aan toevoegt: 'het is niet uitgesloten.'

Opstellingen Ajax – Heracles

Bron: ajaxfanzone.nl

Antony Matheus dos Santos of gewoon Antony zal vanwege een hamstringblessure de wedstrijd tegen Heracles overslaan. We hopen dat hij voor de thuiswedstrijd tegen FC Midtjylland helemaal hersteld zal zijn maar voor vandaag neemt David Neres zijn plek waar. Ook Zakaria Labyad is weer van de partij op 10 en  Dusan Tadic, die afgelopen vrijdag 32 werd, staat linksbuiten. Jeroen Manschot zal in een helaas nog steeds lege Johan Cruijff Arena de wedstrijd om 12:15 laten beginnen.

Pages

Subscribe to Blessure