Terugkeer

PS: Ajax begint aan bijzondere voorbereiding

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de serie Preseason (PS) observeert Ajax Showtime de voorbereiding van Ajax op het seizoen 2020/2021. In deel 1 de voorbeschouwing op de officieuze seizoenstart van de Amsterdammers. 

Ajax lag, ondanks de zeer moeizame fase na de winterstop, op koers voor een nieuwe landstitel. De uitbraak van het coronavirus veroorzaakte het veelbesproken einde van het Eredivisie-seizoen. Nu, vier maanden na de abrupte seizoensbeëindiging, gaat de bal eindelijk weer écht rollen. Met deze voorbeschouwing ben jij helemaal klaar voor de seizoensvoorbereiding van Ajax.  

Sporkslede meldt zich op training Jong Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Fabian Sporkslede is na vijf jaar weer terug bij Jong Ajax. De 26-jarige verdediger had een aflopend contract bij RKC Waalwijk en zit nu zonder club. Sporkslede meldde zich in 2007 in de Ajax-opleiding en speelde in 2012 zijn enige vier wedstrijden in de hoofdmacht. Afgelopen vrijdag trainde hij met Jong Ajax mee op Sportpark De Toekomst. Sporkslede zal bij Jong Ajax zijn conditie op peil houden. Van een definitieve terugkeer zal het niet komen aangezien hij te oud is om voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie te spelen.

FC Groningen deelt beelden van ‘roadtrip’ om Robben op te halen uit München

Bron: www.ad.nl

FC Groningen heeft beelden online gezet van de ‘roadtrip’ die Wouter Gudde (algemeen directeur) en Mark-Jan Fledderus (technisch directeur) op Hemelvaartsdag maakten naar München om Arjen Robben te verleiden tot een terugkeer. Gudde en Fledderus hadden voor donderdag 21 mei een afspraak gemaakt met Bernadien, de vrouw van Robben. Ze reden in alle vroegte naar München en wisten de gestopte oud-topvoetballer daar te verleiden tot een rentree in het groen-wit van Groningen.

Pages

Subscribe to Terugkeer