Terugkeer

Vertonghen en Alderweireld azen op transfervrij vertrek bij Tottenham Hotspur

Bron: ajaxfanzone.nl

Tottenham Hotspur vreest dat het komende zomer drie oud-Ajacieden transfervrij ziet vertrekken. Toby Alderweireld en Jan Vertonghen hebben onlangs een voorstel gehad om hun aflopende verbintenis te verlengen bij de club uit Londen maar vooralsnog staat er nog geen krabbel op papier. Ook Christian Eriksen beschikt over een aflopend contract en lijkt niet van plan om dat te verlengen.

Lainez mag alweer vertrekken bij Real Betis

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax leek afgelopen zomer de Mexicaanse aanvaller Diego Lainez over te nemen van Club América maar de speler koos op het laatste moment voor een overstap naar Real Betis. Lainez kwam dit seizoen echter nog niet verder dan 54 minuten in de Primera Division verspreid over vijf invalbeurten, en daarom mag de 19-jarige aanvaller in de winterstop op huurbasis vertrekken bij de Spaanse club. Real Betis betaalde iets meer dan veertien miljoen voor Lainez en stalt hem dan ook het liefst bij een Europese club. Een terugkeer naar Mexico geniet niet de voorkeur.

‘Zoekend Bayern München meldt zich na ontslag Niko Kovac in Parijs’

Bron: www.voetbalzone.nl

Onder meer Erik ten Hag, Massimiliano Allegri, Mauricio Pochettino en José Mourinho werden in de afgelopen dagen genoemd als potentiële opvolgers van Niko Kovac bij Bayern München en er lijkt nog een naam aan dit rijtje toegevoegd te mogen worden. Sky Deutschland meldt dinsdagmiddag namelijk dat Der Rekordmeister bij Thomas Tuchel heeft geïnformeerd of hij interesse heeft in een terugkeer

‘Driejarig contract ligt klaar voor bijna transfervrije Jan Vertonghen’

Bron: www.voetbalzone.nl

Jan Vertonghen beschikt over een aflopend contract bij Tottenham Hotspur en de Londenaren zijn volgens geruchten uit Engeland vooralsnog niet van plan om de verdediger een nieuwe verbintenis voor te leggen. De 32-jarige Belg lijkt dan ook bezig te zijn aan zijn laatste seizoen namens the Spurs en Vertonghen wordt al langer in verband gebracht met een terugkeer bij Ajax.

Pages

Subscribe to Terugkeer