Bertrand Traoré

Traoré begint bij Jong Ajax om te wennen aan systeem

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lassina Traoré was één van de Ajax-aanwinsten deze winter. De aanvaller uit Burkina Faso kwam over van Ajax Cape Town.

Ten Hag vertelde op de persconferentie wat hij in Traoré ziet: “Ik zie hem als een talent. We hadden hem vorig jaar al kunnen halen, maar dat kon door de wetgeving niet. We hebben hem getraind bij Ajax Cape Town, daar heeft hij individuele begeleiding gehad. Hij is fit en heeft een goede indruk gemaakt, nu moeten we hem verder gaan scholen.”

‘Traoré ontvangt werkvergunning en is speelgerechtigd’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Winteraankoop Lassina Traoré heeft zijn werkvergunning ontvangen en is nu officieel speelgerechtigd bij Ajax. De spits kwam over van Ajax Cape Town maar moest nog wat papierwerk in orde maken.

Traoré, die afgelopen week zijn 18e verjaardag vierde, tekende begin deze maand een contract van 3,5 jaar in Amsterdam. De aanvaller mocht al met de selectie mee op trainingskamp naar Florida, maar moest daarna terug naar Zuid-Afrika om zijn werkvergunning in orde te maken. Woensdag meldde hij zich weer bij Ajax, zo meldt De Telegraaf.

B-keuze Ajax verliest bij debuut Magallan en rentree Veltman

Bron: source

Ajax heeft donderdagnacht (Nederlandse tijd) in de Verenigde Staten een oefennederlaag geleden tegen Flamengo. Het duel om de Florida Cup eindigde in reguliere speeltijd onbeslist (2-2), maar de Brazilianen toonden zich scherper in de strafschoppenreeks. Hoogtepunten waren de eerste minuten van aanwinsten Lisandro Magallan en Lassina Traoré. Maar ook de rentree van Joël Veltman. De verdediger, die in april 2018 ernstig geblesseerd raakte, maakte tijdens het eerste oefenduel van het nieuwe jaar de gehele tweede helft vol.

Ajax verliest van Flamengo na penalty’s

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft op de Florida Cup na strafschoppen verloren van Flamengo, na een 2-2 eindstand. Erik ten Hag stuurde zijn tweede keus het veld in. Lisandro Magallán maakte zijn officieuze debuut voor Ajax. De verdediger, overgekomen van Boca Juniors, had een basisplaats in het duel om de Florida Cup en miste net als Joël Veltman een penalty in de uiteindelijk beslissende strafschoppenreeks: 4-3. Laatstgenoemde maakte na rust na lang blessureleed voor het eerst zijn opwachting, terwijl Lassina Traoré in de tweede helft eveneens zijn officieuze debuut maakte.

B-keuze Ajax verliest na penalty's van Flamengo

Bron: source

Ajax heeft donderdagavond (lokale tijd) in de Verenigde Staten een oefennederlaag geleden tegen Flamengo. In het kader van de Florida Cup namen de Amsterdammers het op tegen de Brazilianen, wat leidde tot een vermakelijke eerste helft met veel goals en een wat mindere tweede helft met vooral veel wissels. Doordat het een toernooi betrof moesten penalty's na een 2-2 eindstand uitsluitsel geven. Ajax nam de strafschoppen slechter en dus mocht Flamengo zich winnaar van het duel noemen.

Ajax verliest eerste wedstrijd Florida Cup na penals

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax’ heeft zijn eerste wedstrijd van 2019 afgesloten met een 2-2 gelijkspel, maar uiteindelijk wel verloren na penalty's. Erik ten Hag koos er voor om met een B-elftal de Florida Cup te openen. Zo betekende de wedstrijd tegen Flamengo het officieuze debuut van nieuwkomer Lisandro Magallan en mocht ook Daley Sinkgraven voor het eerst sinds lange tijd weer vanaf de aftrap op het veld staan op de linksbackpositie. Oud-aanvoerder Joël Veltman maakte zijn rentree.

Pages

Subscribe to Bertrand Traoré