Hakim Ziyech

‘AS Roma wil ook Tagliafico losweken bij Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

AS Roma lijkt nog niet uitgeshopt bij Ajax. Na Justin Kluivert en Hakim Ziyech willen de Romeinen nog een speler van Ajax losweken: Nicolás Tagliafico. De vleugelverdediger van Independiente kwam amper een half jaar geleden over naar Ajax. Zeker nu Tagliafico een basisplaats heeft weten te bemachtigen bij het nationale elftal van Argentinië op het WK wil technisch directeur Monchi snel zaken doen om andere belangstellenden te snel af te zijn. Italiaanse media, waaronder Il Romanista, verwachten dat ook een overstap van Tagliafico naar Roma heel goed mogelijk is. 

Voorbereiding Ajax op seizoen 2018/2019 gestart

Bron: www.ajaxlife.nl

Woensdag is de eerste veldtraining op De Toekomst. © Ajax Images

De vakanties zijn alweer voorbij en een deel van de Ajaxselectie meldde zich maandagmorgen fris en fruitig op sportpark De Toekomst voor de start van de voorbereiding op het seizoen 2018/2019.

Een nieuw seizoen met daarin een aantal nieuwe gezichten. Denk bijvoorbeeld aan de aanwinsten Perr Schuurs, Hassane Bandé en Zakaria Labyad. Ajax had graag gezien dat ook Lisandro Magallán present was, maar vooralsnog blijft onduidelijk of de transfer van de al medisch goedgekeurde Argentijn ooit nog rondkomt. Of afketst.

‘Ajax geeft hoop op komst beoogde opvolger Ziyech niet op’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax hoopt nog altijd dat het erin slaagt om Dušan Tadić als vervanger van Hakim Ziyech naar Amsterdam te halen, zo meldt De Telegraaf. Afgelopen zondag speelde Tadic met Servië op het WK tegen Costa Rica (1-0).

Hoe reëel de komst van Tadić is lijkt onduidelijk. Omdat de club van de Serviër Southampton zich op het nippertje wist te handhaven in de Premier League, kan de stilist voor een langer verblijf in Engeland kiezen.

‘Ook Liverpool geïnteresseerd in Ziyech’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het lijstje clubs dat interesse heeft in Hakim Ziyech wordt langer en langer.

Volgens het Portugese Correia da Manha heeft ook Liverpool interesse in Hakim Ziyech. De Engelse zouden zich mengen in de race met onder anderen Benfica en AS Roma.

Hoewel de Romeinen al een bod van 30 miljoen zouden hebben gedaan, komt Liverpool met een bod van 18 miljoen pond (ongeveer 20 miljoen euro). Opmerkelijk is dat het medium vermeldt dat Ziyech een clausule kn zijn contract zou hebben, waardoor dit bod voldoende zou zijn.

Pages

Subscribe to Hakim Ziyech