Hakim Ziyech

‘Van de Beek en Ziyech kunnen Ajax 172 miljoen opleveren’

Bron: ajaxfanzone.nl

Afgelopen zomer maakten Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt respectievelijk de overstap naar FC Barcelona en Juventus en dat leverde Ajax een slordige 161 miljoen op. Donny van de Beek en Hakim Ziyech bleven Ajax trouw maar worden regelmatig gelinkt aan een buitenlands avontuur. Real Madrid zou namelijk beide spelers willen oppikken bij Ajax en daarmee gaat het transferrecord opnieuw aan diggelen, zo weet Voetbal International te melden.

‘Real Madrid legt contact en gaat voor winterse transfer Ziyech’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech heeft zich nadrukkelijk in de kijker gespeeld bij Real Madrid, zo weet het Spaanse Sport te melden. Ziyech zou net als Donny van de Beek hoog op het lijstje staan bij de Spaanse grootmacht. Het liefst wil de Koninklijke in januari al zakendoen met Ajax, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat Ajax hier aan gaat meewerken. Van de Beek liet eerder al weten dat hij het seizoen hoe dan ook afmaakt bij Ajax.

Vermoeide Ziyech verlaat training Marokko en keert direct terug naar Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech zal niet deelnemen aan de komende twee interlands van Marokko, zo meldt Voetbal International. Ziyech was opgeroepen voor de vriendschappelijke ontmoetingen tegen Libië (vrijdag) en Gabon (dinsdag) maar hij blijkt te vermoeid om te kunnen spelen in die wedstrijden en heeft daarom toestemming gekregen van bondscoach Vahid Halilhodzic de groep voortijdig te verlaten.

Hakim Ziyech laat wedstrijden met Marokko schieten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech moet de oefeninterlands met Marokko tegen Libië en Gabon laten schieten. De aanvallende middenvelder kampt met vermoeidheid en lichte lichamelijke klachten.

Ziyech was al afgereisd naar Marokko maar heeft in overleg met de medische staf besloten geen risico’s te nemen. Hij keert nu terug naar Amsterdam. Ook Noussair Mazraoui komt niet in actie voor Marokko.

Pages

Subscribe to Hakim Ziyech