Hakim Ziyech

Ajax weigert bod AS Roma op Ten Hag

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

AS Roma heeft bij Ajax officieel aangeklopt voor Erik ten Hag. De Romeinen zijn echter direct de deur gewezen door Marc Overmars, zo meldt De Telegraaf.

Ajax wil de trainer na een succesvol seizoen niet laten gaan. Ten Hag sprak eerder zelf ook al uit dat hij niet de intentie heeft om te vertrekken.

‘Slechts een kwestie van tijd dat Ajax zich bij PSV gaat melden voor Bergwijn’

Bron: ajaxfanzone.nl

De geruchten dat Ajax interesse zou hebben in PSV-aanvaller Steven Bergwijn deden onlangs aardig wat stof opwaaien (zie eerdere berichten hieronder). De Oranje-international schijn techter nog altijd hoog op het verlanglijstje van directeur voetbalzaken Marc Overmars te staan. Volgens De Telegraaf-journalist Mike Verweij is het zelfs slechts een ‘kwestie van tijd’ voordat de Eindhovenaren bericht van Ajax kunnen verwachten. “Het staat min of meer vast dat Ajax zich gaat melden voor Bergwijn.

'Blind is een superbelangrijke factor geweest'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vrijwel iedereen is het er over eens: Ajax heeft een topseizoen achter de rug. Hedwiges Maduro sluit zich daarbij aan. De oud-Ajacied, tussen 2004 en 2008 actief in Ajax 1, werkt nu als analist voor FOX Sports en volgt de verrichtingen van de club op de voet. Hoe heeft Maduro het succesvolle seizoen ervaren? Ajax Showtime sprak met hem.

Wat waren je verwachtingen voorafgaand aan het seizoen?

‘Ajax moet 25 miljoen betalen om Ødegaard over te nemen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De naam van Martin Ødegaard zingt al enige tijd rond bij Ajax. Velen zien in hem de gedroomde kandidaat om Hakim Ziyech op te volgen. Hans Kraay jr. en Stijn Schaars vinden dat Ajax er alles aan moet doen om het Noorse talent binnen te halen, zo zeggen ze bij De Tafel van Kees.

Volgens de berichten zou Real Madrid flink wat geld vragen voor de creatieve middenvelder. “Als Ajax de gelegenheid krijgt om hem voor 25 miljoen euro te kopen, dan moet je dat gewoon doen”, meent Kraay jr., die in Ødegaard de ideale opvolger voor Hakim Ziyech ziet.

Pages

Subscribe to Hakim Ziyech