Hakim Ziyech

VI: ‘Ajax weigerde biedingen van 65 mln op De Ligt en 50 mln op De Jong’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft onlangs twee gigantische biedingen op Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong afgeslagen, zo meldt Voetbal International vandaag. Ajax laat echter, op mogelijk Hakim Ziyech na, niemand meer gaan. Op De Ligt zou maar liefst 65 miljoen zijn geboden, terwijl op Frenkie de Jong een bod van vijftig miljoen is gedaan. Om welke clubs het gaat, wordt niet beschreven. ‘Maar in Amsterdam gaat niemand de deur uit.

Ajax geeft comfortabele 0-2 voorsprong alsnog weg tegen Luik: 2-2

Bron: ajaxfanzone.nl

Binnen 25 minuten stond Ajax met 0-2 voor op Standard Luik maar de eindstand werd door een strafschop op 2-2 gezet. Ajax was de hele wedstrijd minder sterk dan de gastheren maar was veel effectiever en had wat geluk op het laatste moment van de wedstrijd na. Standard was diverse keren dreigend in de zestien meter van Ajax maar de Amsterdammers kwamen tegen de verhouding in op voorsprong door een geweldige actie van Dusan Tadic die een zuivere pass op Klaas-Jan Huntelaar gaf die de bal binnengekopte: 0-1.

Zeven zaken die ons opvielen bij Standard - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax gaf een voorsprong van 0-2 zomaar uit handen... © Pro Shots

Een bij vlagen swingend Ajax vergat zich dinsdagavond in Luik te belonen en gaf een 0-2-voorsprong vlak voor tijd uit handen. Standard kwam terug tot 2-2 en daarmee staat er volgende week nog een verhit potje in Amsterdam te wachten. Laten we eerst eens terugblikken op wat ons zoal opviel in Sclessin.

Door Floris Roos

LIVE 20.00u | Standard Luik - Ajax (0-1)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de wedstrijd tussen Standard Luik en Ajax. De twee treffen elkaar in de derde voorronde van de Champions League, waarin gestreden wordt voor een ticket voor de play-offs van het miljardenbal. Het eerste duel wordt gespeeld in België op Sclessin en vangt aan om 20.00 uur. Volg het duel hier en praat mee!

Opstelling Standard Luik: Ochoa; Cavanda, Luyindama, Laifis, Fai; Marin, Agbo, Bastien; M'Poku, Sá, CarcelaWissels: Gillet, Vanheusden, Cimirot, Emond, Pocognoli, Djenepo, Miangue

Pages

Subscribe to Hakim Ziyech