Johan Cruijff

Heeft trainer Preud'homme gelijk en is Ajax de favoriet?

Bron: source

De volgende horde in de Europese tournee van Ajax is Standard Luik. De eerste afspraak is vanavond (dinsdag) in Sclessin, een week later volgt de return in de Johan Cruijff ArenA. Volgens Standard-trainer Michel Preud'homme is er maar één de favoriet en dat is Ajax. Is dit terecht en gaat Ajax zich over twee weken melden in de laatste voorronde van de Champions League? FCUpdate.nl zocht met Remiqz uit wat Ajax te wachten staat. 

Win kaartjes voor Ajax - Standard Luik!

Bron: www.ajaxlife.nl

Zo dicht moet Ajax er in de return ook opzitten! © Pro Shots

We hadden graag een prijsvraag uitgeschreven om Ajax naar de volgende ronde te juichen. Dat hebben we iets moeten bijstellen. Ajax moet na de late gelijkmaker nog eventjes flink worden aangemoedigd tegen Standard Luik. Hier volgt de prijsvraag!

De Europese avondjes volgen elkaar deze weken in rap tempo op. En dat is natuurlijk alleen maar goed, want Europese avondjes zijn de leukste van allemaal. Standard komt dinsdag op bezoek en dan moet de Johan Cruijff Arena een onneembare vesting worden.

Huntelaar kopt raak en laat de uitsupporters juichen!

Bron: www.ajaxlife.nl

Alles bij elkaar heeft Klaas Jan Huntelaar al drie keer gescoord tijdens dit nog prille seizoen. En dus konden we drie keer juichen. Al hadden we in Luik graag een derde keer gejuicht. In plaats daarvan stonden we met een pruillip. Maak toch even tijd voor fijne beelden!

Ajax verspeelde tegen Standard een voorsprong van 0-2, maar toch plaatsen we hier een juichvideo. Het is gewoon altijd mooi om het uitvak uit zijn dak te zien gaan als Ajax een belangrijk doelpunt maakt en vergeet niet dat de ploeg nog altijd aan de goede kant van de score staat.

‘Ajax weigerde aanbiedingen van 65 en 50 miljoen voor belangrijk duo’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax zag tot nu toe alleen Justin Kluivert vertrekken en de Amsterdammers lijken vastberaden om de rest van de selectie intact te houden. Voetbal International weet dinsdag namelijk te melden dat er deze zomer aanbiedingen van vele tientallen miljoenen zijn binnengekomen in de Johan Cruijff ArenA, die door directeur spelersbeleid Marc Overmars allemaal naar de prullenbak zijn verwezen.

Thuisduel met Luik volledig uitverkocht

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dinsdagavond wordt Ajax in Luik gesteund door een vol uitvak, maar ook in de eigen Johan Cruijff Arena kan Ajax op veel support rekenen.

Een week voor het duel is het stadion volledig uitverkocht en dat terwijl er slechts 1 kaart per ClubCard gekocht mocht worden, omdat het een risicowedstrijd betreft én het nog vakantietijd is. Mooi om te zien dat Ajacieden de Johan Cruijff Arena bij de seizoensstart in grote getale weten te vinden. Hopelijk houden we dit vast!

Feyenoord doet aangifte tegen fakkelgooiers

Bron: www.ad.nl

Feyenoord heeft bij de politie aangifte gedaan tegen de fans die zaterdag in Eindhoven fakkels op het veld gooiden aan het begin van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Vanuit het vak waar de Rotterdamse aanhang zat, werd al in de eerste minuut heel wat vuurwerk op het veld geworpen. Het leidde ertoe dat de wedstrijd even moest worden stilgelegd.

Ajax treedt in uitverkochte JC Arena aan tegen Standard!

Bron: www.ajaxlife.nl

Hopelijk wordt het weer zo'n fijn Europees avondje! © Sjoerd Tullenaar

De heenwedstrijd moet nog gespeeld worden, de terugwedstrijd is alvast uitverkocht! Ajax hangt spoedig een bordje met uitverkocht aan de deur. Alle kaartjes voor Ajax - Standard Luik zijn aan de man gebracht, nog voordat de bal in dit tweeluik rolt.

Het lijkt erop dat Ajacieden goede zin hebben in het nieuwe seizoen, want kaartjes voor thuiswedstrijden vliegen als warme broodjes over de digitale toonbank. Het thuisduel met Sturm Graz was al uitverkocht en hetzelfde geldt voor Standard-thuis.

Win kaartjes voor Ajax - Heracles Almelo!

Bron: www.ajaxlife.nl

Neres was vorig seizoen de enige die scoorde in het thuisduel. © Pro Shots

Het seizoen is allang en breed begonnen, maar zaterdag begint voor Ajax ook weer de eredivisie! De Ajacieden nemen het in eigen huis op tegen Heracles Almelo. Het gebeurt niet zo vaak dat Ajax in eigen huis de competitie opent, dus tijd voor een prijsvraag!

Ook vorig seizoen trapte Ajax af tegen de Heraclieden, maar toen in Almelo. Ajax was veel en veel beter, maar stond uiteindelijk wel met lege handen. Er werd met 2-1 verloren, terwijl Ajax meestal aardig uit de startblokken schiet.

Ten Hags elf: wie stel jij op tegen Standard Luik?

Bron: www.ajaxlife.nl

Stel jij Donny op tegen Standard? © Ajax Images

De wedstrijden volgen elkaar snel op vrienden! Nog geen week na Sturm Graz treedt Ajax dinsdagavond alweer aan tegen Standard Luik. Het is voor Ajax zaak om zichzelf een fijne uitgangspositie te verschaffen in het Stade Maurice Dufrasne, zodat we allemaal vol goede moed richting de return in de Johan Cruijff Arena gaan. Welke spelers stel jij op?

Ajax Life 2: Terug in Europa!

Bron: www.ajaxlife.nl

De weg naar de Champions League is nog lang, maar Ajax heeft sowieso een ticket voor de Europa League op zak. In onze krant blikken we vooruit op het tweeluik met Standard Luik, spreken we met Dusan Tadic en besteden we aandacht aan het beoogde standbeeld van Johan Cruijff.

Eerst even een huishoudelijke mededeling: Ajax Life 2 verschijnt bij uitzondering op de dinsdag. Dit heeft alles te maken met de voorronde van de Champions League. De volgende edities ploffen voortaan gewoon weer op de vrijdag op je deurmat.

Lees Ajax Life 2 en win een gesigneerd shirt van Tadic!

Bron: www.ajaxlife.nl

We hopen Tadic dit seizoen nog vaak juichend te zien! © Ajax Images

Ook dit seizoen geven we in elke Ajax Life weer een gesigneerd shirt weg. Deze keer maak je kans op het thuisshirt van zomeraankoop Dusan Tadic. Met rugnummer 10.

Tadic heeft inmiddels zijn eerste minuten als Ajacied in de benen en maakte uit tegen Sturm Graz ook zijn eerste doelpunt in dienst van Ajax. De eerste indrukken zijn goed en de verwachtingen zijn hoog.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff