Johan Cruijff

‘Ajax wil gewilde Ajacied langer binden met verbeterd contract’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Marc Overnars hoopt dat David Neres ook komend seizoen nog in de Johan Cruijff Arena te bewonderen zal zijn, daarom kan de 22-jarige buitenspeler op korte termijn een nieuw contractvoorstel verwachten, zo meldt De Telegraaf.

De Braziliaanse dribbelaar beschikt nog over een contract tot medio 2022 maar zou deze kunnen opwaarderen en verlengen tot de zomer van 2023. Bovendien belooft Ajax in ruil om volgend jaar mee te denken over een eventuele transfer, net zoals bij André Onana en Nicolás Tagliafico het geval is.

TV-tip: Zo kijk je naar Ajax – Watford

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De voorbereiding van Ajax is al enige tijd in volle gang. Na overwinningen op Quick ’20 (2-11), Istanbul Başakşehir (2-1) en Anderlecht (5-1)en een gelijkspel tegen Aalborg, spelen de Amsterdammers donderdagavond tegen het Engelse Watford, ter afsluiting van het trainingskamp in het Oostenrijkse Bramberg.

Overmars: ‘Ik wil wel graag duidelijkheid voor bepaalde datum’

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfertermijn loopt nog tot en met 31 augustus maar Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil zo snel mogelijk duidelijkheid hebben omtrent zijn selectie. Ajax begint officieel op 27 juli aan het nieuwe seizoen met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV, waarna een week later de Eredivisie start en weer drie tot vier dagen later de voorrondes van de Champions League. In de komende weken gaat Overmars om tafel met spelers en hun zaakwaarnemers, zo vertelt hij.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff