Johan Cruijff

‘Ook Ajax zou geïnteresseerd zijn in Unnerstall’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

PSV legde afgelopen donderdag doelman Lars Unnerstall voor drie jaar vast. De 27-jarige Duitse keeper kwam transfervrij over van VVV-Venlo. Afgesproken is wel dat Unnerstall komend seizoen weer voor een jaar verhuurd wordt aan de Noord-Limburgers. Volgens Voetbal International was ook Ajax in de race voor de doelman.

“Nadat hij in de Johan Cruijff ArenA de ene na de andere bal uit zijn doel had geranseld, liet ook Ajax-directeur Marc Overmars de Venlose delegatie weten gecharmeerd te zijn van de Duitser. Maar het is dus PSV geworden.”

Ajax betaalt nieuwe pasfoto voor trouwe uitsupporters

Bron: www.ajaxlife.nl

Hier staan heel wat gratis pasfoto's afgebeeld! © De Brouwer

Iedereen krijgt deze zomer een nieuwe seizoenkaart. Als je uitduels bezoekt, wordt er ook een pasfoto op je seizoenkaart afgebeeld. Het is tijd voor nieuwe pasfoto’s en Ajax komt de trouwe bezoekers van het uitvak tegemoet.

Omdat niet alle foto’s op de huidige uitkaarten van de gewenste kwaliteit zijn of straks ouder zijn dan drie seizoenen, krijgen uitsupporters deze dagen een mailtje met info over het maken van een nieuwe pasfoto.

Kluivert luistert ook niet naar het advies van zijn vader

Bron: www.ajaxlife.nl

We zijn benieuwd waar Kluivert na Ajax terechtkomt... © Ajax Images

We vinden allemaal wel iets het beste voor Justin Kluivert. Het lijkt er echter op dat hij vertrekt uit de Johan Cruijff Arena. Velen vinden dat jammer, al is het maar omdat we hem het beste toewensen. Zelfs het advies van zijn vader slaat hij in de wind.

Als er iets op een soap is uitgedraaid, dan betreft het wel de poging om het contract van Kluivert te verlengen. De beste man is negentien en presteert vooral tegen ploegen uit het rechterrijtje van de eredivisie, maar heeft ook Mino Raiola als zaakwaarnemer.

Ajax Life 20: Puzzelen met Ten Hag

Bron: www.ajaxlife.nl

Na een turbulent en teleurstellend seizoen wacht Ajax nu wellicht een hete transferzomer. Hoe gaat trainer Erik ten Hag daar mee om? In Ajax Life 20 - onze laatste krant dit seizoen – kijkt hij vooruit naar zijn eerste volledige voorbereiding en seizoen in Amsterdam. De krant valt deze vrijdag bij leden op de deurmat.

Nagenieten met video van ons voetbaltoernooi in JC Arena!

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is inmiddels een traditie en een heel fijne: voetballen in de Johan Cruijff Arena voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Leeftijd maakt daarbij niet uit, jong of oud, voetballen op het heilige gras van de Arena is gewoon heel gaaf! Check snel onze video!

Het eredivisieseizoen zit erop, Ajax sloot het jaar af in Dubai en dus hadden we als Supportersvereniging Ajax de Johan Cruijff Arena even helemaal voor onszelf. Dat zijn precies de momenten waarop we toffe dingen voor onze leden kunnen organiseren en daar werd gretig gebruik van gemaakt!

Labyad verkiest hereniging met Ten Hag boven PSV

Bron: www.ajaxlife.nl

Labyad maakt zich op voor zijn tweede avontuur in de Nederlandse top. © Ajax Images

Zakaria Labyad had zonder Erik ten Hag misschien helemaal niet bij Ajax getekend. De nieuwste aankoop kent de trainer al zijn halve voetballeven en dat was voor hem een van de redenen om belangstelling van PSV te laten voor wat het is.

De 25-jarige Labyad viel bij Ajax op vanwege zijn goede statistieken en dito prestaties bij FC Utrecht, maar binnen Nederland loopt een man als een rode draad door zijn loopbaan en dat is toch echt Ten Hag.

Labyad: ‘Bewust voor Ajax gekozen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Zakaria Labyad heeft maandag zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2022 bij Ajax. De aanvallende middenvelder laat in gesprek met Ajax TV weten dat hij ook naar een andere Nederlandse club kon en er eveneens concrete belangstelling was vanuit het buitenland. Labyad noemt zijn nieuwe werkgever de grootste club van Nederland en kijkt ernaar uit om te scoren in de Johan Cruijff ArenA.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff