UEFA

Kaarten Ajax – APOEL Nicosia binnen anderhalf uur uitverkocht

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanmiddag gingen de losse kaarten voor de thuiswedstrijd tegen APOEL Nicosia in de verkoop en de anomie was gigantisch. Binnen anderhalf uur bleken de kaarten ‘voorlopig uitverkocht’.

Het duel tegen de Cypriotische club is de tweede play-off wedstrijd waarin deelname aan de groepsfase van de Champions League op het spel staat. Mogelijk wordt de kaartverkoop later hervat, wanneer er gereserveerde kaarten voor bijvoorbeeld sponsors en de UEFA worden vrijgegeven.

 

PAOK is woest en komt met statement: “Scheids moet gestraft worden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De uitschakeling in de Champions League zit PAOK duidelijk dwars. Het was dinsdagavond al meteen op het veld duidelijk dat de Grieken niet blij waren met de scheidsrechter en zijn beslissingen.

Nu laat de club dat ook op Instagram blijken met een compleet statement. Het schrijft daarin dat de scheidsrechter grote fouten heeft gemaakt en de club vindt dan ook dat er onmiddellijke straffen moeten volgen voor het scheidsrechterskorps van gisteren.

Ajax schrijft 40 spelers in voor Champions League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voordat Ajax van start gaat in Europa, moet het altijd een selectie aanleveren bij de UEFA. En dat heeft het vorige week dan ook gedaan. Ajax heeft 40 spelers ingeschreven. Op die lijst staat ook nog Lasse Schöne, van wie de transfer toen waarschijnlijk nog niet bekend was.

Ajax heeft ervoor gekozen om ook weer diverse talenten in te schrijven, zoals Victor Jensen, Kenneth Taylor en Brian Brobbey. De hele lijst vind je hieronder:

Keepers1. Bruno Varela24. Andre Onana33. Dominik Kotarski35. Kjell Scherpen52. Issam El Maach

Pages

Subscribe to UEFA