UEFA

Ajax schrijft 42 spelers in voor CL-selectie: Bandé niet van de partij

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de Champions League-selectie voor het seizoen 2020/2021 ingediend bij de UEFA, zo meldt de Europese voetbalbond op haar de website. De meest opvallend afwezige is Hassane Bandé, die onlangs terugkeerde van een huurperiode bij FC Thun. De selectie bestaat uit een A- en B-lijst. De B-lijst bevat spelers die na 1 januari 1999 zijn geboren en tussen hun 15e en 21e twee aaneengesloten seizoenen voor hun club hebben gespeeld.

Ajax schrijft 42 spelers in voor Champions League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft bij de UEFA de lijst met spelers voor de Champions League ingeleverd. Op die lijst staan 6 keepers en 36 veldspelers. Hieronder vind je alle spelers die namens Ajax zijn aangemeld.

Keepers

1. Maarten Stekelenburg16. Kjell Scherpen24. Andre Onana33. Dominik Kotarski52. Daan Reiziger53. Calvin Raatsie

Verdedigers

3. Perr Schuurs5. Sean Klaiber15. Devyne Rensch17. Daley Blind21. Lisandro Martinez31. Nico Tagliafico35. Neraysho Kasanwirjo41. Enric Llansana43. Nordin Musampa45. Liam van Gelderen46. Anass Salah-Edine48. Terrence Douglas

Ajax opent Champions League-seizoen thuis tegen Liverpool

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax opent het nieuwe Champions League-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Liverpool, zo brengt de UEFA vrijdagavond naar buiten. De wedstrijd vindt plaats op woensdag 21 oktober, een dag nadat bepaald wordt of de coronamaatregelen in Nederland langer zullen gelden.

Het zal een passend begin zijn van een pittige klus in de Champions League. In groep D treft het zes dagen later Atalanta Bergamo al. Op dinsdag 27 oktober gaat de ploeg van Erik ten Hag dus op bezoek in het Stadio Atleti Azzurri d'Itali van de grootste concurrent om plek twee in de groep.

LIVE 17.00 uur | Loting Champions League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de loting van de groepsfase van de Champions League. Ajax was, vanwege de behaalde eerste plaats in de Eredivisie, direct geplaatst voor het hoofdtoernooi van het miljardenbal. Vanuit pot 2 hoopt men bij Ajax op een gunstige, mooie poule. De loting is te volgen via de website van de UEFA en op Ziggo Sport Voetbal. Volg het hier en praat mee!

Poule D

1. Liverpool.2. Ajax3. Atalanta Bergamo4. Nog niet bekend.

LIVE 17.00 uur | Loting groepsfase Champions League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de loting van de groepsfase van de Champions League. Vanwege de eerste plaats tijdens het voorgaande Eredivisie-seizoen is Ajax direct geplaatst voor het hoofdtoernooi van het miljardenbal en dus zitten de Amsterdammers donderdagavond in de kokers. Vanuit pot 2 hoopt men bij Ajax op een gunstige, mooie poule. De loting is te volgen via de website van de UEFA en op Ziggo Sport. Volg het hier en praat mee!

Pages

Subscribe to UEFA