Michael Reiziger

'Ik denk dat Van der Gaag Ajax 1 kan trainen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Met het vertrek van Jasper ter Heide valt er deze zomer een uiterst dienstbare kracht van Mitchell van der Gaag weg bij Jong Ajax. Het manusje-van-alles vervolgt zijn carrière bij SC Cambuur. Een mooie stap voor de 21-jarige rechtspoot, die met nog een contractjaar in Amsterdam te gaan toch kiest voor het Friese vertrouwen. 'De keuze voor mij om weg te gaan was heel logisch en makkelijk', aldus Ter Heide.

'De keuze voor Kotarski is Ajax' goed recht'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In januari van het vorige kalenderjaar zat tienvoudig jeugdinternational Stan van Bladeren nog op de bank bij het thuisduel van Ajax 1 met sc Heerenveen. Woensdag, anderhalf jaar na dato, loopt de goalie geruisloos uit zijn contract. Voorbijgestreefd door zijn concurrentie moet de 22-jarige de spreekwoordelijke handdoek in de ring gooien. Althans, bij Ajax. Van stoppen en een maatschappelijke carrière najagen wil Van Bladeren namelijk nog niets weten. Via een omweg moet en zal de keeper het hoogste niveau halen.

Swart legt loper uit voor Schreuder: ‘Dan ken-ie mooi terugkomen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Alfred Schreuder was van januari 2018 tot de zomer van 2019 een succesvolle assistent van trainer Erik ten Hag maar Schreuder besloot toch om op eigen benen te gaan staan, en vertrok naar TSG Hoffenheim om daar als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Afgelopen dinsdag maakte de Duitse club echter bekend dat er een streep is gezet voor een verdere samenwerking. Als het aan Sjaak Swart ligt dan is Schreuder weer van harte welkom in Amsterdam.

Ten Hag: ‘Ik gaf hem vertrouwen tegen PSV, sindsdien gaat hij als een komeet’

Bron: www.voetbalzone.nl

Erik ten Hag staat volledig achter de keuze om Sergiño Dest te benoemen tot Talent van het Jaar bij Ajax. De technische staf, bestaande uit de trainer zelf, assistenten Christian Poulsen, Michael Reiziger en Richard Witschge, alsmede keeperstrainer Carlo l'Ami en performancetrainer Björn Rekelhof, benoemde de rechtsback vrijdag tot het grootste talent van het afgelopen seizoen.

Winston Bogarde en Ajax verlengen contract

Bron: ajaxfanzone.nl

Oud-voetballer Winston Bogarde en Ajax zijn van plan om zeker nog twee seizoenen samen verder te gaan. Winston begon in seizoen 2017/2018 als assistent-trainer bij Jong Ajax en blijft deze functie dus nog vervullen, zo meldt Ajax. Hoewel Winston in zijn eerste jaar samen met Michael Reiziger nog de landstitel pakte, eindigden De Beloften vorig seizoen op een elfde plaats. Doordat Michael nu actief is bij de A-selectie heeft Mitchell van der het stokje overgenomen als hoofdtrainer van Jong Ajax en Winston laat weten dat hij uitkijkt naar de samenwerking.

Bogarde verlengt contract bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Winston Bogarde heeft zijn aflopende contract bij Ajax met twee jaar verlengd, zo valt te lezen op Ajax.nl.

De voormalig verdediger blijft ook de komende twee seizoenen assistent-trainer van Jong Ajax. Sinds  deze zomer zal hij het trainerskoppel van de beloften vormen samen met Mitchell van der Gaag, die Michael Reiziger als trainer van Jong Ajax opvolgde.

Bogarde tekent voor twee jaar langer bij Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Winston Bogarde heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw tweejarig contract. Daarmee verlengt de Ajacied zijn aflopende contract. Bogarde blijft hierdoor verbonden aan Jong Ajax.

Vanaf komend seizoen neemt Mitchell van der Gaag het stokje over van Michael Reiziger. Bogarde gaat samen met Van der Gaag aan de slag met de jeugd van Ajax. De oud-profvoetballer is al sinds 2017 actief bij Jong Ajax, toen als assistent van Reiziger.

Pages

Subscribe to Michael Reiziger