Marc Overmars

Van der Sar genoemd voor directiefunctie bij Man United

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De naam van Edwin van der Sar is opnieuw gevallen voor een directiefunctie bij Manchester United. Bij die club beleefde Van der Sar als doelman al eerder sportieve successen.

Volgens The Sunday Times staat Van der Sar nu op het lijstje van de Mancunians om de eerste director of football van de club te worden. Paul Mitchell, die momenteel actief is bij RB Leipzig, zou bovenaan het verlanglijstje staan, maar hij is inmiddels geen kandidaat meer. Daardoor zou Van der Sar nu de topkandidaat zijn.

TIP: 5 plekken om Ajax – Real Madrid te kijken in Amsterdam

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Johan Cruijff Arena is tot de nok toe uitverkocht vanavond. Daarnaast wist Ajax ook het Ziggo Dome uit te verkopen. In de concerthal wordt een viewing party georganiseerd. In totaal zullen er dus zo’n 67.000 Ajacieden in of rondom de Johan Cruijff Arena naar het duel met Real Madrid kijken. Heb je naast een kaartje gegrepen en wil je toch gezellig het duel in Amsterdam kijken? Dan zijn dit de beste opties!

Huntelaar hoorde nog niets van Ajax over zijn contract

Bron: source

Klaas-Jan Huntelaar kon volgens Marc Overmars zijn aflopende contract bij Ajax gaan verlengen, maar de ervaren spits hoorde tot dusver nog niets van de club over zijn verbintenis. Een extra seizoen is voor de 35-jarige aanvaller voorlopig dus nog niet aan de orde. "Ik zag ook iets in de media, maar laat ik me eerst maar eens focussen op de wedstrijden. We zijn nog niet in gesprek."

Pages

Subscribe to Marc Overmars