Marc Overmars

Overmars: “Kans dat De Ligt in januari vertrekt is 0%”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

We hoeven ons geen zorgen te maken over een winters vertrek van Matthijs de Ligt, zo verzekert Marc Overmars.

Hij zou kort gesproken hebben met LaRoma24.it. “De kans dat De Ligt in de winter vertrekt is 0%”, zou Overmars hen toevertrouwd hebben.

Een vertrek volgende zomer zou wel een optie zijn volgens Overmars.

‘Barcelona heeft astronomisch bedrag over voor De Ligt en De Jong’

 

Media stoken vuurtje rond Van de Beek op; Zaakwaarnemer kruipt in rol Ten Hag

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax leverde afgelopen dinsdag een topprestatie tegen Bayern München. Donny van de Beek stond in de basis en speelde, net als het hele elftal trouwens, een prima wedstrijd. En dus laaide de media nog maar eens de discussie op over de toekomst van Van de Beek bij Ajax. Met vragen als ‘hoe lang hou je deze onzekere situatie nog vol?’en ‘Hoor jij niet gewoon tegen de trainer te zeggen dat jij in de basis hoort?’, proberen de journalisten uitspraken te forceren.

Ajax denkt aan bod van 10 miljoen op Genk-middenvelder Sander Berge(19)

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens geruchten in Italiaanse media heeft Ajax belangstelling voor de 19-jarige Noor Sander Berge van RAcing Genk. De middenvelder kan mogelijk in de winterstop al de overstap naar Amsterdam maken, zo weet de geruchtensite Calciomercato. De talentvolle Noor is dit seizoen een basisspeler bij Genk en maakt indruk als controlerende middenvelder. Marc Overmars zou tien miljoen euro overhebben om Berge deze winterstop al naar Amsterdam te halen.

Zaakwaarnemer Vd Beek: ‘Als situatie nog zo blijft, dan is vertrek voor alle partijen een betere optie’

Bron: ajaxfanzone.nl

Donny van de Beek staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Engelse topclubs Liverpool, Manchester United en Chelsea, terwijl ook het Italiaanse AS Roma concreet is. Vanochtend verschenen in de Engelse media berichten dat meerdere topclubs jagen op Van de Beek. ‘Het klopt dat die interesse er al enige tijd is’, laat zijn manager Guido Albers desgevraagd weten aan VI. ‘Afgelopen zomer was het ook al concreet, maar Donny koos bewust voor een langer verblijf bij Ajax.

Pages

Subscribe to Marc Overmars