Marc Overmars

Gemis van Donny van de Beek: Wie wordt zijn opvolger?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Eredivisieclubs maken zich na de interlandbreak weer op voor de hervatting van de competitie. Ajax neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen SC Heerenveen, waarna het drie dagen later in de Champions League Liverpool ontmoet. Hoewel het grootste deel van het elftal in beide wedstrijden vaststaat, is het de vraag wie de rol van aanvallende middenvelder op zich neemt. Behoudt Quincy Promes bijvoorbeeld zijn positie? Gaat Davy Klaassen direct in het basiselftal starten? Óf krijgen we een verrassing met Mohammed Kudus of Jurgen Ekkelenkamp?

Overmars openhartig: 'Hadden één speler heel graag gewild'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Marc Overmars heeft tijdens de voorbije transferperiode bij één speler naast het net gevist, zo vertelt hij eerlijk tegenover Ajax TV. De directeur voetbalzaken is als vanzelfsprekend druk geweest met het op orde brengen van de selectie en daarbij zat niet álles mee. 'Ik geef eerlijk toe dat we één speler heel graag gewild hadden, maar dat is niet gelukt', aldus de voormalig buitenspeler.

Overmars schept bij FOX Sports duidelijkheid over ‘type Ajax-speler’ Ihattaren

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax haalde tijdens de voorbije transferperiode onder meer Davy Klaassen, Sean Klaiber, Antony en Mohammed Kudus naar de Johan Cruijff ArenA. Directeur voetbalzaken Marc Overmars is over het algemeen tevreden over de activiteiten van Ajax op transfergebied, maar de bestuurder baalt er wel van dat één bepaalde speler uiteindelijk niet haalbaar bleek voor de Amsterdamse club.

Pages

Subscribe to Marc Overmars