Marc Overmars

Onze Trots: 'Deze lichting misschien beter dan '95'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 20 spreken wij met Gregory Sedoc, voormalig Olympisch atleet en deelnemer van Expeditie Robinson 2018.

Ajax bezig aan geweldige reeks

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De afgelopen maanden lijkt er nauwelijks een maat te staan op de prestaties van Ajax. De ene na de andere tegenstander wordt verslagen, of het nou om een Europees duel gaat of KNVB Beker. Tegenstanders komen weer met knikkende knieën naar de Johan Cruijff ArenA en als Ajax met z’n vaste schare fans op bezoek komt dan is spektakel gegarandeerd.

Almost done deal: Frenkie de Jong to PSG for €75 million

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

It’s an almost done deal, according to Dutch newspaper De Telegraaf: Frenkie de Jong will join PSG next summer and the Parisians will pay an extraordinary €75 million for the midfielder.

Technical director Marc Overmars confirms that PSG’s technical director visited Amsterdam on Thursday to further discuss the deal. However, he also admits the deal is not yet completely done.

With this news, it seems that transfer rumours about De Jong are soon coming to an end. Ajax bought De Jong back in 2015 for only €1 from his youth club Willem II.

Frenkie de Jong zo goed als zeker voor €75 miljoen naar PSG

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De transfersoap rondom Frenkie de Jong lijkt zijn einde te naderen.

De middenvelder zou zijn keuze voor PSG gemaakt hebben en de Fransen zijn bereid de vraagprijs van €75 miljoen euro te betalen, aldus De Telegraaf. Niets lijkt een transfer dus nog in de weg te staan.

Donderdag bracht een delegatie, met onder andere de technisch directeur van PSG, een bezoek aan Amsterdam om verder te praten. Overmars bevestigde die gesprekken aan De Telegraaf, maar liet ook weten dat er nog geen definitieve deal is.

Het Ajax-busje van Dennis, Nous en James

Bron: www.ajaxshowtime.com

Enkele weken geleden liet Noussair Mazraoui de naam van buschauffeur Dennis vallen in het online programma ‘Bij Andy in de auto’. De rechtsback van Ajax was lovend. In het busje was het altijd een dolle boel en daarnaast werden de spelers in het busje af en toe verwend met koek, chips en snoep. Wij spraken met buschauffeur Dennis en voormalig Ajax-jeugdspeler - en vaste passagier in het busje - James Fofana over een bijzondere tijd.

‘AS Roma gaat in juni voor Van de Beek’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

AS Roma heeft Donny van de Beek nog altijd hoog op het lijstje staan, aldus Corriere dello Sport. Maar waar de club van Justin Kluivert eerst voor een move leek te gaan in januari, is dat van de baan.

Nu Ajax zich geplaatst heeft voor de knock-outfase van de Champions League is het nog onwaarschijnlijker geworden dat Marc Overmars in de winter spelers wil verkopen. Dat beseffen ze ook in Rome en dus zal geprobeerd worden om Donny van de Beek in juni alsnog naar de Italiaanse hoofdstad te halen.

Overmars: ‘We gaan goed besteden, de lat nóg hoger leggen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat Ajax aankomende zomer kan rekenen op een leegloop wat spelers betreft lijkt een zekerheid. Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong lijken sowieso onhoudbaar voor Ajax maar ook Hakim Ziyech, Andre Onana en David Neres worden regelmatig in verband gebracht met een zomerse transfer. Directeur spelerszaken Marc Overmars heeft tegenover het AD laten weten zich bewust te zijn van deze situatie en dat Ajax komende zomer weer flink gaat investeren.

Pages

Subscribe to Marc Overmars