Marc Overmars

‘Ajax weigerde aanbiedingen van 65 en 50 miljoen voor belangrijk duo’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax zag tot nu toe alleen Justin Kluivert vertrekken en de Amsterdammers lijken vastberaden om de rest van de selectie intact te houden. Voetbal International weet dinsdag namelijk te melden dat er deze zomer aanbiedingen van vele tientallen miljoenen zijn binnengekomen in de Johan Cruijff ArenA, die door directeur spelersbeleid Marc Overmars allemaal naar de prullenbak zijn verwezen.

Lees Ajax Life 2 en win een gesigneerd shirt van Tadic!

Bron: www.ajaxlife.nl

We hopen Tadic dit seizoen nog vaak juichend te zien! © Ajax Images

Ook dit seizoen geven we in elke Ajax Life weer een gesigneerd shirt weg. Deze keer maak je kans op het thuisshirt van zomeraankoop Dusan Tadic. Met rugnummer 10.

Tadic heeft inmiddels zijn eerste minuten als Ajacied in de benen en maakte uit tegen Sturm Graz ook zijn eerste doelpunt in dienst van Ajax. De eerste indrukken zijn goed en de verwachtingen zijn hoog.

Ziyech moet tot zijn onvrede nummer 10 afstaan aan Tadic

Bron: source

Hakim Ziyech heeft zijn rugnummer 10 af moeten staan aan Dusan Tadic. De Marokkaanse spelmaker is het daar niet mee eens. Ajax diende donderdag een aangepaste lijst in bij de KNVB en de UEFA. Tadic sprak bij de onderhandelingen met Ajax zijn wens voor rugnummer 10 uit. Omdat Ziyech wil vertrekken, gaf directeur spelersbeleid Marc Overmars zijn goedkeuring. Zolang Ziyech Ajacied is, speelt hij met 22 op zijn rug.

Ziyech raakt rugnummer 10 kwijt aan Tadic

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech speelt dit seizoen niet meer met rugnummer 10 bij Ajax. Hij raakt het nummer kwijt aan aanwinst Dusan Tadic en is daar teleurgesteld over. Tadic wilde graag met nummer 10 gaan spelen en kreeg die toezegging van directeur spelersbeleid Marc Overmars. Overmars deed dat in de verwachting dat Ziyech, die nu zijn oude rugnummer 22 krijgt, zou vertrekken bij Ajax. Een transfer bleef tot dusver echter uit voor de middenvelder, die volgens Overmars baalt van het kwijtraken van zijn rugnummer.

Pages

Subscribe to Marc Overmars