Marc Overmars

Overmars spreekt vertrouwen uit in Ten Hag

Bron: www.ajaxshowtime.com

Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft voldoende vertrouwen in trainer Erik ten Hag. De trainer, die in het vorige seizoen geregeld kritiek over zich heen kreeg in de media, staat er bij de directie van Ajax goed op.

'Erik is een winnaar. Hij wil altijd resultaat halen en krijgt dat normaal gesproken ook voor elkaar', zegt Overmars tegenover de NOS. 'Hij heeft zich vorig jaar ook al bewezen. Nu beginnen we weer op nul', beseft de Epenaar.

Overmars: stil rond Ziyech, bod op Neres en De Ligt bijna rond

Bron: source

Het is vrij rustig rond Hakim Ziyech, die Ajax graag wil verruilen voor een Europese topclub. En dat vindt Marc Overmars best vreemd. De directeur voetbalzaken van de Amsterdammers vertelt verder tegenover het Algemeen Dagblad dat Ajax een bod heeft ontvangen op David Neres, dat de transfer van Matthijs de Ligt bijna is afgerond en dat Edson Álvarez als opvolger van de Oranje-international in beeld is.

Overmars kon rond transfer Alvarez ternauwernood een ’Lainez-je’ voorkomen

Bron: ajaxfanzone.nl

Marc Overmars heeft ternauwernood een ’Lainez-je’ kunnen voorkomen. De directeur voetbalzaken van Ajax dacht afgelopen wintertransferperiode rond te zijn met de Mexicaan Diego Lainez. Maar de buitenspeler koos op het laatste moment voor Betis Sevilla. Door de lange afwikkeling van de transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus hield de rvc de voet op de rem en dreigde Ajax ook naast Edson Alvarez (21) te grijpen.

Ambitieuze Schuurs wil De Ligt opvolgen bij Ajax

Bron: source

Ajax zou Edson Álvarez willen aantrekken als opvolger van Matthijs de Ligt, maar als het aan Perr Schuurs ligt, houden Marc Overmars en co de hand op de knip. De negentienjarige verdediger speelde afgelopen seizoen slechts negen minuten namens Ajax in de Eredivisie, maar zet voor komend seizoen in op een basisplaats. "Dit zijn voor mij bij Ajax de belangrijkste weken om me te laten zien."

Pages

Subscribe to Marc Overmars