Rinus Michels

‘Bij De Telegraaf de gedachte dat bij Ajax alleen maar Amsterdammers en Ajacieden horen te werken’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag ontbrak maandagavond op het feest van het Voetballer van het Jaar-gala. De trainer van Ajax had geen zin om ‘gezellig te doen met mensen die suggestief zijn’, waarmee hij doelde op De Telegraaf. Het dagblad organiseert het voetbalgala, in samenwerking met de spelersvakbond en de Eredivisie-clubs, en is tevens de krant die Ten Hag al geruime tijd negatiief probeert neer te zetten.

Erik ten Hag verlengt contract

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag heeft zijn contract bij Ajax verlengd, zo maakte de club donderdag bekend.

De trainer lag tot medio 2020 vast bij Ajax, maar tekende nu een contract dat tot medio 2022 loopt.

Afgelopen seizoen werd hij met Ajax kampioen, won hij de beker en bereikte hij de halve finale van de Champions League. Voor die prestaties won hij de Rinus Michels Award.

Ten Hag wint Rinus Michels Award voor beste trainer in de Eredivisie

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag heeft vrijdag de Rinus Michels Award gewonnen voor beste trainer in de Eredivisie. Ajax kreeg daarnaast de Rinus Michels Award voor beste jeugdopleiding. Het is de tweede keer in zijn loopbaan dat Ten hag de prestigieuze prijs pakt. De 49-jarige Ten Hag krijgt de voorkeur boven Mark van Bommel (PSV), John van den Brom (AZ), Adrie Koster (Willem II) en Maurice Steijn (VVV-Venlo). In 2016 won hij de Rinus Michels Award als coach van FC Utrecht. In zijn eerste volledige seizoen als trainer van Ajax maakte Ten Hag veel indruk.

Pages

Subscribe to Rinus Michels