VVV-Venlo

Van Persie keert terug bij Feyenoord

Bron: www.ad.nl

Robin van Persie zit weer bij de wedstrijdselectie van Feyenoord voor de thuiswedstrijd van morgenavond (20.45 uur) tegen Heracles. De aanvaller is hersteld van zijn kuitblessure. Het lijkt logisch dat de routinier op de bank begint en na rust zijn minuten krijgt als invaller. Met Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra won Feyenoord van Heerenveen en VVV-Venlo.

PSV speelt gelijk; Ajax blijft koploper

Bron: www.ajaxshowtime.com

PSV is zondag niet verder gekomen dan een 3-3 gelijkspel bij Vitesse. Driemaal kwamen de Brabanders op achterstand, maar uiteindelijk knokten zij zich terug tot een puntendeling. Door het resultaat blijft Ajax koploper. Beide ploegen hebben evenveel punten, maar Ajax heeft een voordeel van negen in het doelsaldo. Eerder op de voetbalmiddag won FC Emmen van sc Heerenveen, PEC Zwolle van Fortuna Sittard en Feyenoord van VVV-Venlo.

Snelle actie ballenjongen Lars bewijst VVV dienst: ‘Roel Janssen stak al duimpje op’

Bron: www.ad.nl

Ballenjongen Lars was vanavond betrokken bij een doelpunt van zijn club VVV-Venlo. Doordat hij de bal razendsnel teruggooide, kon VVV snel het spel hervatten tegen FC Utrecht. Dat leverde even later een doelpunt op van de voet van Johnatan Opoku. ,,Ik zag dat de assistent vlagde, toen gooide ik snel een andere bal. Roel Janssen stak net al een duimpje op”, reageert de trotse Lars voor de camera’s van FOX Sports.

Pages

Subscribe to VVV-Venlo