SBV Excelsior

Ajax eerste Eredivisie-team met 8 eigen doelpunten van tegenstanders

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax won afgelopen zondag met overtuigende cijfers van NAC Breda (5-0). Twee van de treffers kwamen echter niet op naam van Nicolás Tagliafico en Hakim Ziyech, maar werden toegekend aan NAC-spelers Gervane Kastaneer en Erik Palmer-Brown. Dit betekende alweer de zevende en achtste treffer voor Ajax die uit een eigen doelpunt van de tegenstander viel. Nog nooit eerder in de historie van de Eredivisie profiteerde een team in een seizoen van zoveel doelpunten door de tegenstander.

Ajax O19 treft Alphense Boys of Volendam in kwartfinale beker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 treft de leeftijdsgenoten van Alphense Boys of FC Volendam in de kwartfinale van het bekertoernooi, zo maakte de KNVB bekend. Het duel tussen Alphense Boys en FC Volendam stond afgelopen zaterdag gepland, maar ging niet door. Daarom is nog niet precies duidelijk wie Ajax O19 treft. Wel is duidelijk dat Ajax O19 uit speelt.

Mocht het vervolgens de halve finale bereiken, dan treft de ploeg van John Heitinga de winnaar van het duel tussen Excelsior O19 en  FC Twente O19. Ajax zou die halve finale thuis spelen. En eventuele finale speelt het sowieso uit.

Van Hanegem: ‘Altijd bezig zijn met een andere club maar zelf door de bodem zakken’

Bron: ajaxfanzone.nl

Willem van Hanegem schrijft elke maandag een column in het AD en natuurlijk komt Ajax daar ook regelmatig in voor. De Kromme had na de euforie van vorige week natuurlijk een slecht weekend want zijn clubje zakte weer eens ouderwets door het ijs. Toch legt Van Hanegem dit keer de vinger op de zere plek aangezien Willem zich stoort aan dingen waar menig Ajacied al jaren om kan lachen.

Pages

Subscribe to SBV Excelsior