SBV Excelsior

Voor in de agenda: De wedstrijden van Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu het conceptprogramma volledig is vastgesteld, is het tijd om de eerste data in de agenda te zetten. Met Cambuur, Go Ahead, NAC, Excelsior en De Graafschap zijn er enkele aardige clubs in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor er een aantal goede potjes genoteerd kunnen worden. Ajax1.nl zet in ieder geval de opvallendste wedstrijden en de wedstrijden tegen degradanten op een rijtje.

Ajax neemt het in het nieuwe seizoen weer op tegen FC Twente, RKC en Sparta

Bron: ajaxfanzone.nl

Dinsdagavond zijn de play-offs voor promotie en degradatie afgesloten en hebben Sparta en RKC het voor elkaar gekregen om in het nieuwe seizoen weer op het hoogste niveau actief te zijn. Sparta versloeg over twee duels De Graafschap en RKC knokte zich in een ware thriller langs Go Ahead Eagles. Het was al eerder bekend dat Ajax komend seizoen ook weer mag afreizen naar Enschede want FC Twente kroonde zich al eerder tot kampioen. Excelsior, De Graafschap en NAC zien we in het nieuwe seizoen dus weer terug op de Toekomst, waar zij het mogen opnemen tegen Jong Ajax.

Van der Gaag nieuwe trainer Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na het doorschuiven van Michael Reiziger naar Ajax 1, was Ajax op zoek naar een nieuwe trainer voor Jong Ajax. En die is snel gevonden: de club presenteerde vrijdag Mitchell van der Gaag. Hij tekent een contract voor 2 seizoenen.

Van der Gaag was in het verleden onder andere trainer van Excelsior en NAC Breda. Hij kijkt er naar uit om aan de slag te gaan bij Ajax.

Mitchell van der Gaag in gesprek met Ajax over trainerschap Jong Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax-trainer Michael Reiziger gaat volgend seizoen naast Erik ten Hag plaats nemen als assistent bij de hoofdmacht.  De Telegraaf weet nu te melden datAjax mett Mitchell van der Gaag in gesprek is om de vacante positie van Reiziger over te nemen.  De 47-jarige Van der Gaag zou volgens de ochtendkrant ‘een van de kandidaten’ voor het trainerschap van Jong Ajax zijn.

Pages

Subscribe to SBV Excelsior