SBV Excelsior

Onze Trots: 'Deze lichting misschien beter dan '95'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 20 spreken wij met Gregory Sedoc, voormalig Olympisch atleet en deelnemer van Expeditie Robinson 2018.

LIVEBLOG: PEC Zwolle – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor PSV en Ajax staan dit weekend duels met laagvliegers op het programma. PSV wist vrijdagavond al eenvoudig te winnen van Excelsior en het is aan Ajax om vanavond de klus te klaren tegen PEC Zwolle.

De Zwollenaren staan op dit moment 14e in de Eredivisie en wisten deze eeuw in de competitie nog niet te winnen van Ajax. De voortekenen zijn dus prima, maar Ajax heeft het niet altijd makkelijk op het kunstgras in Zwolle. Vorig seizoen werd het er slechts 0-1.

Gaat het Ajax vanavond makkelijker af in Zwolle? Volg het duel in ons liveblog!

De Jong: Landstitel telt, topscorerstitel niet

Bron: www.ad.nl

Luuk de Jong is bij PSV hard op weg zijn eigen doelpuntenrecord te breken. De spits had in het seizoen 2015/2016 met 26 treffers, ééntje minder dan Vincent Janssen van AZ, een enorm aandeel in de landstitel van de Eindhovenaren. Na zijn twee treffers van vrijdag tegen Excelsior (6-0) staat de teller nu na vijftien duels op veertien doelpunten. Het doet de aanvoerder naar eigen zeggen weinig. ,,Het gaat alleen om de landstitel, dat heb ik altijd al gezegd.’'

De vergeten voetballer #7: Ton Blanker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 7 van deze rubriek richten wij onze aandacht op Ton Blanker. De voetballer die enorm veel talent had, maar juist bekend werd om een arrestatie en de Dolly Dots.

Pages

Subscribe to SBV Excelsior