‘Feyenoord gaat voor overwinning tegen Ajax’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Feyenoord reist komende zondag af naar Amsterdam voor de Klassieker. Het duel met Ajax is elk jaar, in welke sportieve omstandigheden beide clubs ook verkeren, beladen.

Otman Bakkal debuteert zondag in de Arena in het historische treffen tussen de twee clubs. Als PSV-speler maakte hij al diverse topduels mee, maar nu mag hij zich opmaken voor een rol in de strijd tussen Amsterdam en Rotterdam. “Ik ben benieuwd. Het wordt mijn eerste Klassieker, daar kijk ik natuurlijk wel naar uit. We gaan ons beste beentje voorzetten” zegt Bakkal tegenover NUsport.

Feyenoord wacht sinds 2005 op een zege in Amsterdam. Toch heeft Bakkal, die met Feyenoord op een vierde stek staat, vertrouwen. “Tuurlijk. Zou mooi zijn”, reageert hij op de vraag of het niet weer eens tijd wordt voor een zege. “We gaan er wel voor. Als we naar onze mogelijkheden voetballen, kan er zeker een mooie uitslag voor ons uit rollen. Ik denk dat het een heel mooie wedstrijd wordt.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114477/_Feyenoord_gaat_voor_overwinning_tegen_Ajax_.html

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, Klassieker