Riedewald: “Ik heb een hoop te vertellen”

Bron: ajax1.nl

Lang leek het erop dat Ajax op de laatste speeldag van 2013 zou verliezen van Roda JC. Slechts enkele minuten voor tijd schoot competitiedebutant Jaïro Riedewald zijn ploeg op gelijke hoogte. Niet veel later maakte hij zich onsterfelijk door ook nog eens de winnende goal te maken. Ajax won en is nu winterkampioen. Riedewald is de gevierde man en werd op de schouders genomen.

“Ik zie er rustig uit, maar van binnen ben ik een beetje van slag. Ik ben superblij en het is natuurlijk fantastisch om te zien hoe de jongens reageren”, zegt Riedewald tegen De Telegraaf. “Een droom? Als ik al zou dromen, zag ik mezelf misschien één keer scoren. Maar twee treffers, waaronder de winnende goal, en winterkampioen worden? Nee… niet echt.”

Riedewald gaat ongetwijfeld met een fantastisch gevoel de winterstop in. “Ik ga nagenieten, want ik blijf een verdediger en maak normaal gesproken niet veel doelpunten. Ik heb een hoop te vertellen en denk dat de mensen om me heen graag met me willen praten”, geeft hij aan.

 

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/riedewald-ik-heb-een-hoop-te-vertellen/