Winterstop

Van Bommel na kwijtraken koppositie: ‘Volgende week kan het zo weer anders zijn’

Bron: www.ad.nl

Elke keer als PSV na de winterstop punten verspeelde, wees trainer Mark van Bommel naar de ranglijst. De Eindhovenaren stonden na de eerste speeldag al voor op Ajax en hielden die voorsprong tot zondag vast. Na de 29ste speelronde kon de trainer van PSV dat voor het eerst niet. Na de 3-3 bij Vitesse ligt het initiatief bij Ajax, dat evenveel punten heeft maar een beter doelsaldo.

Ajax doet wat het moet doen in afwachting van PSV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanavond gaat Ajax op bezoek in Tilburg. Eerder deze week speelde Ajax op woensdag ook al een uitwedstrijd in Emmen. Deze wedstrijd werd gemakkelijk met 2-5 gewonnen. Echter zal het vanavond vast en zeker niet zo makkelijk gaan, op bezoek bij Willem II. De ‘Tricolores’ draait als een trein na de winterstop en is de finalist die het tegen Ajax gaat opnemen op 5 mei. Erik Ten Hag heeft zijn opstelling op twee plekken gewijzigd. Huntelaar begint op de bank samen met Kristensen, Veltman en Ziyech beginnen aan het duel met Willem II.

Een blik op Traoré, de nieuwe spits van Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In de eerste seizoenshelft was het de Brazilaan, Danilo Pereira Da Silva, die regelmatig de belangrijke doelpunten maakte bij Jong Ajax. Hij scoorde tot nu toe twaalf keer. Vanaf de winterstop kreeg hij een concurrent erbij, in de vorm van de 18-jarige Lassina Traoré. De spits uit Burkina Faso heeft inmiddels wat wedstrijden erop zitten, dus daarom neemt Ajax1.nl de spits onder de loep.

Cerny en Reiziger kijken terug op leerzaam duel met NEC

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Michael Reiziger en Václav Cerny hebben in gesprek met Fox Sports teruggekeken op de gewonnen wedstrijd in Nijmegen. In de beginfase stond de ploeg van Reiziger veel onder druk en keken ze snel tegen een achterstand aan. “Het eerste kwartier was niet goed genoeg’, blikt Reiziger terug. Echter voegt hij daar wel aan toe: “Het was ook niet super slecht, maar in ieder geval niet goed genoeg om onder de druk uit te spelen in de beginfase.”

Pages

Subscribe to Winterstop