Winterstop

Ajax is Kudus maanden kwijt door meniscusblessure

Bron: ajaxfanzone.nl

Mohammed Kudus heeft woensdagavond een zware blessure opgelopen in het duel met Liverpool. Kudus die al na zes minuten de wedstrijd moest staken heeft schade aan zijn meniscus opgelopen, zo heeft onderzoek in het ziekenhuis vandaag uitgewezen. Het twintigjarige toptalent moet spoedig worden geopereerd en Ajax verwacht hem voor de winterstop niet meer terug. Kudus kwam in de zomer over van FC Nordsjaelland en kwam tot nu tot vier officiële wedstrijden voor Ajax, waarin hij in één keer scoorde.

Bron: Ajax.nl

Kudus maandenlang aan de kant

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het was een flinke domper woensdagavond dat Mohammed Kudus al na 9 minuten het veld moest verlaten. Na een duel met Fabinho ging de Ghanees naar de grond en hij moest met knieklachten naar de kant.

Donderdag werd hij onderzocht in het ziekenhuis en daaruit blijkt dat Kudus voorlopig aan de kant staat. De middenvelder heeft een meniscusblessure opgelopen, die hem volgens Ajax maanden aan de kant houdt. Kudus zal een operatie ondergaan en in ieder geval tot de winterstop niet meer in actie komen.

Schöne slachtoffer van managementruzie bij Genoa

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Een vervelende situatie voor Lasse Schöne bij Genoa. De Deense middenvelder is de dupe geworden van gesteggel tussen de technisch directeur van de club en de trainer. De directeur wilde Schöne niet op de spelerlijst hebben, de trainer wel. Maar uiteindelijk is Schöne niet ingeschreven voor de competitie, waardoor hij tot de winterstop geen wedstrijden kan spelen, zo meldt Voetbal International.

Telegraaf: ‘In en rond Ajax-selectie twijfel of selectie breed én geslepen genoeg is’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is voorlopig niet van plan de huidige selectie uit te breiden met nieuwe spelers, zo gaf Erik ten Hag afgelopen vrijdag tijdens de persconferentie voor het duel tegen Sparta aan. Alleen als sleutelspelers als André Onana en Nicolás Tagliafico onverhoopt vertrekken lijkt Ajax nog de portemonnee te willen trekken. De Telegraaf vraagt zich openlijk af of een dergelijk standpunt wel verstandig is.

Pages

Subscribe to Winterstop