Andre Onana

Blind: “die reputatie heeft hij zelf gemaakt”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Daley Blind speelde tegen ADO Den Haag weer een ijzersterke wedstrijd. Zeker in de tweede helft was hij de absolute uitblinker. De kersverse vader is sowieso de laatste paar weken goed in vorm. Zelf realiseert Blind zich ook dat hij een goede wedstrijd speelde: “Ik zat er wel lekker in. Het is vooral belangrijk om met m’n acties rust te creëeren voor het team.”

Ajax neemt drie punten mee uit Den Haag

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax weet relatief eenvoudig te winnen van ADO. Na een boeiende eerste helft wordt het in Den Haag 0-2 voor de Amsterdammers. Ajax begon de wedstrijd met vrijwel dezelfde opstelling als tijdens de midweekse Champions League overwinning op Valencia. Alleen Edson Álvarez moest zijn plek in het basiselftal afstaan. Dit betekende voor Donny van de Beek een rol als controlerende middenvelder, Klaas-Jan Huntelaar mocht zodoende in de punt van de aanval beginnen.

Opstellingen ADO – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Wij zijn vandaag op bezoek in Den Haag bij ADO maar nog steeds mogen er geen supporters mee. Hierom zal de directie van Ajax deze wedstrijd ook niet bijwonen. Ajax heeft een nagenoeg fitte selectie die wél welkom is bij ADO alleen Labyad en Mazroui zijn een twijfelgeval. Klaas-Jan Huntelaar start naast Dusan Tadic en Hakim Ziyech in de basis. Dit betekent dat Quincy Promes een linie zal zakken. Kevin Blom zal om 12:15 uur het startsein geven in het Cars Jeans stadion.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Neres terug in de basis

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag lijkt dit seizoen weer een nieuwe Europese variant te hebben uitgevonden. Daarbij vormen Edson Alvarez en Lisandro Martínez een blok op het middenveld. David Neres wordt daar het slachtoffer van.

In de competitie zijn de rollen omgedraaid en kiest Ten Hag over het algemeen voor een aanvallender middenveld. De verwachting is dan ook dat David Neres in Den Haag weer zijn opwachting zal maken.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen ADO: Onana, Dest, Veltman, Blind, Tagliafico, Van de Beek, Promes, Martínez, Ziyech, Tadic, Neres.

Pages

Subscribe to Andre Onana