Europa League

ADO-aanhang pleit voor komst Ajax-supporters

Bron: ajaxfanzone.nl

Sinds 2006 zijn Ajax-supporters niet meer welkom bij de uitwedstrijden tegen ADO Den Haag maar als het aan de supporters van ADO ligt dan komt daar snel verandering in. Aankomende zondag zal men actie voeren en blijft een deel van een tribune in het Cars Jeans Stadion zondagmiddag de eerste twaalf minuten leeg, zegt supportersvereniging FCDH op de Facebook-pagina. 

Zorgeloze generale AZ voor duel met ManUnited

Bron: www.ad.nl

Vier dagen voor de Europa League-kraker tegen Manchester United heeft AZ een een prima overwinning geboekt op Heracles. In Den Haag werd het 2-0 door goals in de tweede helft van Teun Koopmeiners en Calvin Stengs. AZ speelde vooral voor de rust uitstekend, maar stuitte lange tijd op de uitblinkende doelman Janis Blaswich van de bezoekers uit Almelo.

UEFA maakt stadions finales Champions League bekend en introduceert Europa Conference League

Bron: ajaxfanzone.nl

De finale van de Champions League wordt volgend seizoen gespeeld in Sint-Petersburg. In de jaren daarna zijn de Allianz Arena in München (2022) en Wembley in Londen (2023) het decor van de eindstrijd. De UEFA wees de gaststeden voor de komende seizoenen dinsdag aan tijdens een bijeenkomst in de Sloveense hoofdstad Ljubljana. Dit seizoen is de finale van de Champions League in Istanboel. Het aantal deelnemers aan de Champions League blijft 32.

Pages

Subscribe to Europa League