Van der Vaart: “Ajax kwam deze zomer net iets te vroeg”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Rafael van der Vaart beloofde in 2005 tot tranen geroerd dat hij zou terugkeren bij Ajax. Zo ver zal het hoogstwaarschijnlijk niet meer komen. Hij vertrok dit jaar bij HSV om zijn kunsten te vertonen bij Betis Sevilla. De Spaanse degradatieclub heeft nog niet kunnen profiteren van de 32-jarige ex-international. Hij is namelijk geblesseerd.

“Ik weet zelf ook heel goed wat ik in het verleden heb gezegd, dat ik ooit zou terugkeren bij Ajax. Dat zijn de bekende beloftes. Maar ik had daar deze zomer best wel oren naar. Voor de rest vind ik het niet nodig om in detail te treden, hoezeer daar tegenwoordig ook behoefte aan is”, zegt Van der Vaart in een interview met ELF Voetbal Magazine. “Je bent met elkaar in gesprek en komt er niet uit. Klaar. Maar dan voel ik me vervolgens niet geroepen om te vertellen wat er mis is gegaan. Al was het alleen maar uit respect voor een club, die mij alles heeft gegeven. Ik blijf graag netjes, Ajax kwam deze zomer net iets te vroeg, laten we het daar maar op houden.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/09/07/van-der-vaart-ajax-kwam-deze-zomer-net-iets-te-vroeg/

Gegevens