Christian Eriksen

CL-drama 2011: 'Wisten direct dat dit niet normaal was'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax plaatste zich dit seizoen voor het eerst in dertien jaar voor de volgende ronde van de Champions League. De laatste keer dat de Amsterdammers daar heel dicht bij waren, is vandaag precies zeven jaar geleden. Op 7 december 2011 werd Ajax op een bizarre woensdagavond echter uitgeschakeld, nadat Olympique Lyon opvallend ruim van Dinamo Zagreb wist te winnen. Ajax Showtime blikt samen met Eyong Enoh terug op de zeer pijnlijke exit.

Vertonghen en Eriksen lang uit de roulatie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het zit niet mee voor de oud-Ajacieden bij Tottenham. De club bracht donderdag naar buiten dat Jan Vertonghen een hamstringblessure heeft die hem zeker tot december aan de kant houdt.

Ook Christian Eriksen is al een tijdje uit de roulatie met een buikwandblessure. Ook de Deense bondscoach deed daar uitspraken over, die door sommigen werden geïnterpreteerd als dat het om een chronische blessure zou gaan. Volgens de zaakwaarnemer van Eriksen is daar echter geen sprake van.

Klaassen: 'Hadden toen soort vriendenteam'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Voormalig Ajax-aanvoerder Davy Klaassen heeft een bewogen jaar achter de rug. De Hilversummer vertrok ruim een jaar geleden uit Amsterdam om zijn geluk te beproeven bij Everton, maar het Engelse avontuur mislukte. Sinds enkele weken is hij speler van Werder Bremen en daar geniet hij nu het vertrouwen. Ajax Showtime reisde af naar Duitsland en sprak met de ex-Ajacied over zijn nieuwe club, zijn tijd bij Everton en uiteraard ook zijn Ajax-periode.

Schöne betrokken bij bijzondere rel Deense nationale ploeg

Bron: www.ajaxlife.nl

Het zijn rare tijden bij de Deense nationale ploeg. © Pro Shots

Het is nog maar zeer de vraag of Lasse Schöne van de partij is bij de komende interlands van Denemarken. Het is ook nog maar zeer de vraag of zijn ploeggenoten van de partij zijn. Er is een rel ontstaan met de Deense bond en de selectie weigert in actie te komen.

De Deense nationale ploeg neemt het op tegen Slowakije en Wales, maar in het slechtste geval is het aangewezen op spelers uit de Deense Keuken Kampioen Divisie. Althans, dit is het noodscenario waar nu aan wordt gewerkt.

Pages

Subscribe to Christian Eriksen