Ajax O19 krijgt met punt maximale in München

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 heeft het Youth League-duel met Bayern München O19 met 2-2 gelijk gespeeld. De Amsterdammers kenden een droomstart, maar kwamen daarna lange periodes in de wedstrijd goed weg. Sven Botman zorgde in de slotfase toch voor een punt.

Op het mooie sportpark in München was de start van Ajax meer dan uitstekend. Er werd meteen hoog druk gezet en via een mooie aanval over links kwam de bal via Victor Jensen bij Noa Lang. De blonde spelmaker bedacht zich geen moment en haalde doeltreffend uit in de korte hoek; 0-1. Ook daarna won Ajax veel duels en was het dreigend, maar Bayern nam langzaam het heft in handen.

De Duitser vuurden waarschuwingsschoten af via Marcel Zylla en Angelo Stiller (lat), alvorens de kansen echt groot werden. De lang niet te stoppen Maximilian Franzke dribbelde niet voor het eerst door de defensie, maar stuitte eerst op Issam El Maach en raakte in de rebound de paal. Een vuurpijl van Oliver Meier werd vervolgens onschadelijk gemaakt door El Maach en Joshua Zirkzee zag een goal afgekeurd worden vanwege buitenspel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/115878/ajax-o19-krijgt-met-punt-maximale-in-munchen

Gegevens