Aanvaller

Cerny wees subtop Eredivisie af voor kans bij Ajax

Bron: source

Vaclav Cerny had in januari de mogelijkheid om een huurtransfer te maken naar de subtop van de Eredivisie, maar besloot om het seizoen bij Ajax af te maken. Clubs als sc Heerenveen en PEC Zwolle wilden de Tsjechische aanvaller graag inlijven, maar kregen nul op het rekest. De van ernstig blessureleed herstelde Cerny hoopt de komende maanden weer een kans in het eerste elftal te krijgen.

Romero hervat groepstraining bij PSV

Bron: www.ad.nl

Maximiliano Romero is dinsdag aangesloten bij de groepstraining van PSV. De aanvaller uit Argentinië is weer terug in Eindhoven na zijn optredens tijdens het Zuid-Amerikaans kampioenschap voor voetballers tot 20 jaar. Hij verloor met zijn team de finale van het toernooi tegen Brazilië (1-0).

Van Bommel kritisch op Lozano

Bron: www.ad.nl

Hirving Lozano is vaak belangrijk voor PSV, maar de laatste twee weken presteert de Mexicaanse aanvaller in de ogen van Mark van Bommel niet naar behoren. De trainer haalde Lozano tegen FC Utrecht (2-2) in de 69ste minuut naar de kant. Tegen Heerenveen (ook 2-2) hoefde de buitenspeler na rust helemaal niet meer terug te komen op het veld. ,,Hij deed niet de dingen die we van hem vroegen’', legde Van Bommel na het duel in Friesland uit aan FOX Sports.

Ronald de Boer hoopt op Tadic als spits tegen Real Madrid

Bron: source

Als Ronald de Boer trainer van Ajax zou zijn, dan zou hij woensdagavond tegen Real Madrid met Dusan Tadic als diepste aanvaller beginnen. Het zou niet de eerste keer zijn dat de Serviër in de spits wordt geposteerd in de Champions League. In aanloop naar de ontmoeting met De Koninklijke wilde Erik ten Hag nog niet kwijt of Tadic weer van de buitenkant naar het centrum verhuist.

Pages

Subscribe to Aanvaller