Aanvaller

Dit zijn de selecties van Ajax O18 en Ajax O17

Bron: www.ajaxshowtime.com

De spelers van Ajax O17 en O18 zijn begin augustus begonnen aan het nieuwe seizoen. We zouden het in coronatijden bijna vergeten, maar de Ajax-jeugd maakt zich op voor een nieuw jaar, dat door het coronavirus ongetwijfeld met gepaste maatregelen zal worden afgewerkt. Ajax Showtime stelt de selectie van de bovenbouw voor: Ajax O18 en Ajax O17.

LEES OOK: Dit zijn de selecties van Ajax O16 en Ajax O15

Jong Ajax verspeelt voorsprong en verliest van Jong AZ

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft zaterdagochtend een oefenduel met Jong AZ met 2-3 verloren. De Amsterdammers stonden eerder in de wedstrijd nog met 2-0 voor, maar gaven deze comfortabele voorsprong dus weg.

Na een halfuur spelen opende Sontje Hansen de score. De talentvolle aanvaller was vlak na rust ook trefzeker door een strafschop te benutten. Het elftal van Mitchell van der Gaag stond met minder dan een kwartier te spelen nog altijd met 2-0 voor toen Iman Griffith namens de Alkmaarders de spanning in de wedstrijd terugbracht.

'Deens toptalent Jeppe Kjaer (16) hard op weg naar Ajax'

Bron: source

Ajax is dicht bij de komst van Jeppe Kjaer, zo meldt het Deense BT. De pas zestienjarige aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar de Amsterdamse club. Ajax heeft inmiddels toestemming gekregen van AC Horsens om met het toptalent te onderhandelen. De Eredivisionist zou zoveel vertrouwen hebben in een goede afloop dat men binnen een week witte rook verwacht.

Peperdure Sánchez gratis naar Inter? Ook deze spelers zagen hun waarde gigantisch kelderen

Bron: www.ad.nl

Manchester United hoopt grootverdiener Alexis Sánchez snel definitief te slijten aan Inter. The Red Devils zijn de aanvaller liever kwijt dan rijk en zijn bereid enorm veel verlies te lijden op de miskoop, die 34 miljoen euro kostte en daarnaast ook nog bijna twee miljoen euro per maand verdiende. Ook deze peperdure transfers kenden extreem waardeverlies.

Met deze talenten gaat Jong Ajax het doen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Met een nederlaag in Almere werd afgelopen zaterdag het seizoen van Jong Ajax officieus afgetrapt. In het oefenduel met de plaatselijke FC werden de eerste contouren van het beloftenelftal zichtbaar. Liefst twintig spelers maakten hun opwachting. Eens te meer bestaat Jong Ajax uit een grote selectie, die wel opnieuw flink zal fluctueren naar de wensen van Erik ten Hag en zijn staf. 

Pages

Subscribe to Aanvaller