Voor supporters is er in september geen plek in het stadion

Bron: ajaxfanzone.nl

Vanaf 1 september is het de bedoeling dat de bal weer gaat rollen in de stadions in Nederland, maar ondertussen nemen de nieuwe maatregelen strikte vormen aan en daarbij staan supporters helemaal achter in de rij. Er mag een maximaal aantal aanwezigen in het stadion zijn en supporters zijn voorlopig niet welkom, zo valt te lezen in De Telegraaf.

Hoewel de wedstrijden achter ‘gesloten deuren’ worden afgewerkt, dient er goede beveiliging te zijn bij de hoofdingang van het stadion en bij de entree van de spelersbus. Beide clubs nemen hun complete begeleidingsstaf mee en het arbitrale gezelschap bestaat ook al gauw uit vijf man. Clubs mogen, zoals ze in de Duitse Bundesliga en in de Engelse Premier League ook al hebben bepaald, een volledig bestuur, inclusief juristen en directie aanwezig laten zijn bij de wedstrijden. Daarnaast maakt men ruimte voor de media en samen met werknemers van de catering, EHBO en een minimaal aantal stewards zal het totaal aantal personen wat aanwezig is bij de wedstrijden op 260 komen. Voor de supporters is er voorlopig dus geen plek, zelfs niet voor sponsoren die veel geld op tafel leggen.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/05/11/voor-supporters-is-er-in-september-geen-plek-in-het-stadion/

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax