Spelers in onzekerheid door verdwijnen O19

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is al een tijdje bekend dat de O19 bij Ajax volgend jaar gaat verdwijnen. Voor sommige spelers zorgt dit voor een kans bij Jong, maar bij sommige zal het ook het einde van een Ajax-hoofdstuk zijn. Wat gaat er gebeuren met de spelers die volgend jaar normaal gesproken naar de O19 zouden gaan? We zetten de verwachtingen hier op een rijtje.

Een aantal spelers zullen goed genoeg zijn voor een kans in Jong Ajax, deze worden nu extra vroeg in het diepe gegooid en zullen zich moeten bewijzen. Het is toegestaan om met een aantal dispensatiespelers te spelen in de O18 en hier gaat de club ook zeker gebruik van maken. Helaas is er niet voor iedereen een plekje.

 

Van één speler weten we al wat er gaat gebeuren; Pynadeth. Het is al officieel dat hij de club zal verlaten. Ook zal Frei zeer waarschijnlijk terugkeren naar zijn huurclub, Zürich. Natuurlijk is de voetbalwereld, en al helemaal met het virus, niet te voorspellen. Toch is het te proberen.

 

Aanvaller Martha zal zeer waarschijnlijk in de O18 spelen volgend jaar.

Mogelijk naar Jong

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/spelers-in-onzekerheid-door-verdwijnen-o19/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=spelers-in-onzekerheid-door-verdwijnen-o19

Gegevens