Huur

Botman voor vijf seizoenen naar OSC Lille

Bron: ajaxfanzone.nl

Sven Botman gaat Ajax verlaten en zal een vijfjarig contract gaan ondertekenen bij OSC Lille. Beide clubs zijn tot overeenstemming gekomen en naar verluidt legt de Franse club tussen de acht en negen miljoen euro op tafel voor de verdediger. Botman kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor SC Heerenveen en keerde terug in Amsterdam om te slagen bij Ajax. Om dat te onderstrepen verlengde hij zijn contract tot de zomer van 2023. Ondanks dat hij nog geen minuut in het eerste elftal speelde, ontvangt Ajax nu wel een miljoenenbedrag voor de stopper.

El Maach vertrekt, Van Leer mogelijk ook weg bij Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Issam El Maach gaat Ajax verlaten. De talentvolle keeper beschikt over een aflopend contract en deze verbintenis wordt niet meer verlengd, zo laat zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli weten tegenover Ajax Showtime.

Nakhli is op dit moment op zoek naar een nieuwe club voor El Maach. De Limburger speelde sinds de zomer van 2017 voor Ajax, waar hij begon in het O19-elftal. In het seizoen 2018/2019 kwam hij viermaal uit voor Jong Ajax.

Gerucht: ‘Kepa, Onana en Cillessen mogelijk onderdeel van driehoekstransfer’

Bron: ajaxfanzone.nl

Chelsea-doelman Kepa Arrizabalaga staat naar verluidt in de belangstelling van Valencia. Volgens Marca wil de club uit LaLiga hem terughalen naar Spanje door middel van een huurperiode van twee seizoenen. Volgens Spaanse media kan dit een aanzet zijn tot een driehoekstransfer, waarbij Kepa bij Chelsea wordt opgevolgd door Ajax-keeper André Onana en Jasper Cillessen Valencia inruilt voor een terugkeer naar Amsterdam.

‘Lille aast op Botman maar Overmars slaat eerste bod af; Deur weer op een kier voor Vertonghen’

Bron: ajaxfanzone.nl

LOSC Lille wil graag Sven Botman inlijven, zo meldt De Telegraaf. De verdediger speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor sc Heerenveen en keert vooralsnog terug bij Ajax. ‘Volgens de Fransen gaat het om een bijna niet te weigeren transfersom voor Botman. Desondanks zou directeur voetbalzaken Marc Overmars het eerste voorstel naar de prullenbak hebben verwezen en een tegenbod voorbereiden’, aldus Telegraaf-journalist Mike Verweij.

Pages

Subscribe to Huur