Jong Ajax

Deze spelers hebben na 30 juni geen contract meer bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu de competitie minimaal tot en met 6 april stil ligt, rijst de vraag of de competitie wel voor 30 juni uitgespeeld zal zijn. 3o juni is de datum waarop veel contracten in de voetballerij aflopen.

Zo verkocht Ajax Hakim Ziyech al aan Chelsea. Vanaf 1 juli staat hij dus onder contract bij de Londenaren. Hoe dat zal uitpakken als de Eredivisie dan nog niet klaar is, zal moeten blijken. Ook de Premier League ligt op dit moment stil.

Ook Ajax neemt maatregelen ter bestrijding van coronavirus

Bron: ajaxfanzone.nl

Ook Ajax heeft inmiddels maatregelen aangekondigd ter bestrijding van het coronavirus. De club laat via de officiële kanalen weten dat de jeugdopleiding tenminste tot 31 maart gesloten blijft. Ook zal de School van de Toekomst gesloten worden en blijft het gehele sportcomplex voorlopig gesloten voor externe bezoekers. Dit betekent niet dat er tot 31 maart niet getraind zal worden, benadrukt Ajax.

Bogarde toegevoegd aan van de staf van Ajax 1

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Winston Bogarde is per direct toegevoegd aan de staf van Ajax 1, zo meldt De Telegraaf. Bogarde werd tijdelijk bij de staf gehaald, omdat Christian Poulsen de afgelopen tijd in quarantaine zat vanwege het coronavirus.

Bogarde ging dus mee met Ajax 1 naar sc Heerenveen en dat is kennelijk goed bevallen. Hoewel Poulsen inmiddels weer terug is, blijft Bogarde ook bij Ajax 1. Wie zijn plek bij Jong Ajax zal opvullen, is nog niet bekend.

Definitief streep door Ajax-FC Twente dit weekend

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Alle wedstrijden in de Eredivisie tot en met 31 maart zijn afgelast vanwege de uitbraak van het coronavirus. Dit meldde minister Bruno Bruins donderdag op een persconferentie van het kabinet.

”Alle evenementen in Nederland met meer dan 100 bezoekers worden afgelast.”, aldus de minister van Medische Zorg & Sport.

EredivisiewedstrijdenDit betekent dat de thuiswedstrijd van komende zondag tegen FC Twente niet door gaat. Ook de klassieker zal later worden ingehaald. Dit geldt ook voor de duels van Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Pages

Subscribe to Jong Ajax