FC Midtjylland

Ajax heeft zelfs een ingooicoach meegenomen naar Qatar

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is momenteel op trainingskamp in Qatar ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Ajax wil geen kans onbenut laten zich te verbeteren en zo is er dus zelfs ook een ingooicoach meegenomen naar het emiraat, zo meldt De Telegraaf. Thomas Grönnemark is een Deens voormalig atleet. Hij werkte in het verleden al in eigen land bij onder meer Viborg FF, FC Midtjylland en Silkeborg IF als ingooicoach. Sinds september 2018 is Grönnemark ook verbonden aan Liverpool.

‘SPAL denkt aan Ajacied bij vertrek rechtsback’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Serie A-club SPAL heeft belangstelling in Rasmus Kristensen. De 21-jarige rechtsback van Ajax wordt gezien als kandidaat om Manuel Lazzari op te volgen, die mogelijk naar Lazio vertrekt. Dit melden Corriere dello Sport en La Nuova Ferrara donderdag.

Kristensen kwam in de winter van 2018 van FC Midtjylland en ligt in Amsterdam nog vast tot de zomer van 2022. Door de aanwezigheid van Noussair Mazraoui en de teruggekeerde Joël Veltman, lijkt de Deen echter derde keus te zijn voor de rechtsbackpositie in de selectie van Erik ten Hag.

Kristensen heeft overstap naar Ajax 'misschien onderschat'

Bron: source

Met hoge verwachtingen toog Rasmus Kristensen anderhalf jaar geleden naar Ajax. De rechtsback verliet FC Midtjylland met het idee dat hij in Amsterdam een volgende stap in zijn loopbaan zou kunnen zetten, maar de 21-jarige Deen komt bij Ajax slechts mondjesmaat aan spelen toe. Met de terugkeer van de herstelde Joël Veltman zijn de speelkansen van Kristensen verder geslonken.

Kristensen wil meer spelen: ‘Intentie is niet te vertrekken, maar het hangt af van het aanbod’

Bron: ajaxfanzone.nl

Rasmus Kristensen ruilde FC Midtjylland begin vorig jaar voor 5,5 miljoen euro in voor Ajax, maar de Deen is er nog niet in geslaagd om uit te groeien tot een vaste waarde. Vanwege de aanwezigheid van Noussair Mazraoui en Joël Veltman is de concurrentie op de rechtsbackpositie fors en de 21-jarige verdediger sluit een vertrek dan ook niet bij voorbaat uit. De rechtsback wil vooral meer aan spelen toe gaan komen.

Pages

Subscribe to FC Midtjylland