Standard Luik

‘Ajax haalt vervanger De Jong voor €12 miljoen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft de opvolger van Frenkie de Jong gevonden, zo meldt De Telegraaf. De club zou overeenstemming hebben bereikt met Razvan Marin van Standard Luik.

Ajax zou ongeveer €12 miljoen betalen voor de middenvelder. De Roemeense middenvelder zou in Amsterdam een contract voor maar liefst 5 seizoenen gaan tekenen.

Afgelopen zomer stond Marin al een keer tegenover Ajax. Ajax en Luik troffen elkaar in de voorrondes van de Champions League. Of hij toen is opgevallen of dat Ajax hem al eerder op het oog had, is niet duidelijk.

Boer sluit carrière af op Cyprus

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Diederik Boer gaat op zijn oude dag nog voor een buitenlands avontuur. De doelman wordt de rest van het seizoen door PEC Zwolle verhuurd aan het Cypriotische Anarthosis Famagusta.

Bij Cyprus treft de 38-jarige Boer Jurgen Streppel als trainer. Na een halfjaartje in de Cypriotische zon, zal Boer terugkeren naar Zwolle voor een functie in de technische staf.

Boer is bezig aan zijn vijftiende seizoen bij PEC Zwolle. Tussendoor speelde hij van 2014 tot 2017 voor Ajax. Namens Ajax speelde hij 11 wedstrijden, waaronder in de Europa League tegen Standard Luik.

Een jaar Ten Hag: Analyse van ijzersterk Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag heeft in een jaar tijd de negatieve tendens rondom zijn persoon honderdtachtig graden weten te draaien. Werd hij eerst verafschuwd, bekritiseerd en uitgelachen vanwege zijn mediaoptredens en voetbaljargon, vandaag de dag is alles anders. Ajax is ongeslagen in Europa, heel 2018 zonder nederlaag in eigen huis en speelt super-spel om naar te kijken. Een terugblik, vooruitblik en analyse van de recordkampioen en zijn trainer.

Kranten lovend over ‘swingend’ Ajax: ‘Ze dreven Bayern tot wanhoop’

Bron: ajaxfanzone.nl

De Nederlandse kranten zijn daags na het gelijkspel (1-1) van Ajax bij Bayern München logischerwijs vol lof over de prestatie die Ajax leverde. Vooral het lef waarmee de Ajacieden speelden, wordt geprezen in de Nederlandse dagbladen. Volgens De Telegraaf was Ajax ‘aan het swingen’ in München. ‘Team Ten Hag zet Bayern tegen de muur, maar vergeet door te drukken’, kopt de ochtendkrant. ‘Een onmogelijk geachte prestatie en resultaat. Belangrijker misschien nog wel dan het ene punt was de reclame die het elftal voor het zo geplaagde Nederlandse voetbal maakte.

Pages

Subscribe to Standard Luik