Standard Luik

Marin beslist Belgische titelstrijd met 2 goals

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax-aanwinst Razvan Marin heeft donderdagavond eigenhandig de Belgische titelstrijd beslist. Het ging nog tussen Racing Genk en Club Brugge. Die laatste ploeg moest aantreden tegen het Standard Luik van Marin.

Eindstand: 2-0 voor Standard, dankzij 2 goals van Marin. Daardoor mocht Racing Genk zich al kampioen noemen.

De eerste goal was een penalty, maar de tweede was een wonderschone vrije trap. Ajax lijkt er op dat vlak dus zeker een specialist bij te hebben! Bekijk hieronder zijn goal:

Enoh: ‘Motiveerden elkaar tot op het bot’

Bron: www.ajaxshowtime.com

Zondag kan Ajax de eerste prijs van het seizoen in de wacht slepen, als het het in de bekerfinale in De Kuip opneemt tegen Willem II. Oud-Ajacied Eyong Enoh was erbij toen Ajax in 2010 voor het laatst de KNVB-beker won en speelde bovendien een paar maanden voor de opponent van zondag: Willem II. In gesprek met Ajax Showtime blikt de Kameroener vooruit op de finale: 'Ajax heeft meer kwaliteit en wil die beker naar Amsterdam halen.'

Hagi vergelijkt Ajax-aanwinst met Xavi: ‘Beetje dezelfde stijl, heel creatief’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax kwam onlangs tot een akkoord met Standard Luik over de transfer van Razvan Marin, die zijn handtekening zette onder een vijfjarig contract bij de huidige koploper van de Eredivisie. De 22-jarige middenvelder uit Roemenië werd in eigen land bij FC Viitorul getraind door Gheorge Hagi, die op het clubkanaal van Ajax uitgebreid praat over de aanwinst van de Amsterdammers.

Pages

Subscribe to Standard Luik