Debuut

Hattrick De Jong en debuut Ünüvar hoogtepunten bij Ajax-zege

Bron: source

Ajax heeft woensdagavond zonder problemen de kwartfinale van het bekertoernooi bereikt. De Amsterdammers versloegen tweededivisionist Spakenburg in de Johan Cruijff ArenA met gemak: 7-0. Grote man aan de kant van de landskampioen was Siem de Jong, die voor rust een perfecte hattrick maakte. Ook over het debuut van Naci Ünüvar, die ook nog eens scoorde, zal nog worden nagepraat.

Ajax met speels gemak langs Spakenburg: 7-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft woensdag zonder veel moeite de kwartfinale van de KNVB-beker bereikt. Ajax won in een volgepakte Amsterdam ArenA met 7-0 van de amateurs van Spakenburg. Siem de Jong was de grote man aan de kant van Ajax, dat aantrad zonder vaste basisspelers als Joel Veltman, Donny van de Beek en Quincy Promes. Zij kregen rust. 

Na de onderbreking nam spits Lassina Traoré het ’doelpuntenstokje’ over van De Jong. Binnen zeven minuten maakte de 19-jarige aanvaller uit Burkina Faso twee treffers. In de 55e minuut deed ook aanvoerder Dusan Tadic een duit in het zakje: 6-0.

LIVEBLOG: Ajax – Spakenburg

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax neemt het vanavond in de KNVB-beker op tegen Spakenburg. Niet de meest aansprekende tegenstander, toch is het stadion helemaal uitverkocht.

En bovendien lenen wedstrijden tegen amateurclubs zich uitstekend om speeltijd te geven aan jong talent. Zo lijkt het erop dat Naci Ünüvar zijn debuut gaat maken vanavond. Het duel is voor iedereen te volgen op tv, maar ben je niet in de gelegenheid om te kijken? Volg het duel dan in ons liveblog!

Vergeten voetballer #26: Mauro Rosales

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 26 willen wij aan een Argentijnse voetballer toewijzen, die helaas door vele blessures nooit tot wasdom is geworden. Zijn naam is Mauro Rosales.

Pages

Subscribe to Debuut