Lille OSC

Ajax verrast mogelijk met centrum tegen Lille: ‘Het kan dat hij gekneed wordt’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax treedt op woensdag 27 november tegen Lille OSC in de groepsfase van de Champions Lague mogelijk aan met een verrassend centrum in de achterhoede. Freek Jansen, Ajax-clubwatcher van het Algemeen Dagblad, sluit namelijk niet uit dat Noussair Mazraoui een plek in het hart van de verdediging krijgt van trainer Erik ten Hag, zo laat hij weten bij Voetbalpraat.

Tadic: “We waren veel te slordig in balbezit”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax speelde deze avond zijn derde groepsduel in de Champions League. De eerste twee won Ajax, op papier, gemakkelijk van respectievelijk OSC Lille en Valencia. Echter had Ajax het een stuk moeilijker met Chelsea dat Ajax goed bestudeert had. Ajax was erg slordig, kwam niet tot hele grote kansen en zag een goal van Promes op een paar millimeter na worden afgekeurd. Tot overmaat van ramp is het Batshuayi die in de slotminuten de winnende maakt voor Chelsea. En dus moet Ajax accepteren dat het voor het eerst dit seizoen verliest.

Blind: “Lijkt wel of deze discussie elke wedstrijd terugkomt”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax zal woensdag in de Johan Cruijff Arena onder andere te maken krijgen met Tammy Abraham, een razendsnel aanvaller van Chelsea. Daley Blind kreeg op de persconferentie vragen over het treffen met Abraham, maar maakt zich geen zorgen.

“Dat was bij Lille OSC, Valencia en PSV ook zo. Zo loopt er bij iedere ploeg wel een snelle speler rond. Het lijkt wel of deze discussie elke wedstrijd terugkomt”, aldus Blind over de suggestie dat hij zelf niet snel genoeg zou zijn. Hij verwijst naar die wedstrijden, waarin Ajax in totaal maar één goal tegen kreeg.

Pages

Subscribe to Lille OSC