Lille OSC

LIVE 21.00u | Ajax - LOSC Lille (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic van het duel tussen Ajax en LOSC Lille. Het betreft het eerste duel in de groepsfase van de Champions League. Om 21.00 uur gaat de wedstrijd, die live wordt uitgezonden door Veronica, van start in de Johan Cruijff ArenA. Volg het duel hier en praat mee.

Opstelling Ajax:

Nog niet bekend.

Wissels Ajax:

Nog niet bekend.

Opstelling LOSC Lille:

Nog niet bekend.

Wissels LOSC Lille:

Nog niet bekend.

Doelpunten:

-

LIVE 21.00u | Ajax - Lille OSC (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic van het duel tussen Ajax en Lille OSC. Het betreft het eerste duel in de groepsfase van de Champions League. Om 21.00 uur gaat de wedstrijd, die live wordt uitgezonden door Veronica, van start in de Johan Cruijff ArenA. Volg het duel hier en praat mee.

Opstelling Ajax:

Nog niet bekend.

Wissels Ajax:

Nog niet bekend.

Opstelling Lille OSC:

Nog niet bekend.

Wissels Lille OSC:

Nog niet bekend.

Doelpunten:

-

De media-afdeling van Ajax is terug met epische promo: ‘New year, same dream’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vorig seizoen maakte niet alleen de spelers van Ajax indruk in Europa, ook de Amsterdamse media-afdeling wist keer op keer de juiste snaar te raken met epische promo-video’s.

Ook dit jaar weet de media-afdeling de fans van Ajax weer in de juiste stemming te brengen voor de eerste groepswedstrijd van de Champions League tegen OSC Lille: ‘New year, same dream.’

Ten Hag verwacht Van de Beek en Mazraoui niet tegen Lille

Bron: source

Erik ten Hag gaat er nog steeds vanuit dat Donny van de Beek en Noussair Mazraoui niet fit genoeg zijn voor de thuiswedstrijd tegen Lille OSC. Van de Beek traint wel mee met de Amsterdammers maandagmiddag, maar zit vermoedelijk niet bij de selectie. "Verder is iedereen weer fit", zei de oefenmeester, die Carel Eiting - hij mist nog wedstrijdritme - nog niet kan gebruiken op Champions League-niveau.

Volg Ajax tegen OSC Lille in Champions én Youth League

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag staat natuurlijk in het teken van de Champions League waarin Ajax het vanavond opneemt tegen OSC Lille. Maar er is meer want ook Ajax O19 speelt tegen de club uit Frankrijk in de UEFA Youth League. Vanmiddag om 14:00 uur trapt het elftal van John Heitinga af  op sportpark de Toekomst tegen de Fransen en dat duel is live te volgen via het You Tube-kanaal van Ajax. Voor degene die vanavond niet aanwezig kan zijn in de Johan Cruijff Arena is de wedstrijd live te volgen via Veronica en Ziggo.

Pages

Subscribe to Lille OSC