RKC Waalwijk

Van Mosselveld: "RKC-stadion door komst van Ajax uitverkocht"

Bron: source

Frank van Mosselveld, algemeen directeur van RKC Waalwijk, hoopt dat de hekkensluiter zaterdagavond in elk geval een kansje maakt tegen Ajax. Hij vergelijkt de wedstrijd met die van PSV, waar RKC tot vijfentwintig minuten voor tijd nog 1-0 voor stond en denkt stiekem aan een Brabantse stunt, zoals dat vorig seizoen in de KNVB Beker tegen de Eindhovenaren ook lukte. FCUpdate.nl sprak met hem over de slechte seizoenstart en de wedstrijd van aankomende zaterdag.

Ajax binnenkort mogelijk ook in Eredivisie zonder uitsupporters

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax kreeg van de UEFA al een verbod om supporters mee te nemen naar Chelsea. Zo’n straf hangt nu ook in de Eredivisie boven het hoofd.

Na de bekerfinale kreeg Ajax namelijk een voorwaardelijke straf van een wedstrijd zonder uitpubliek, vanwege het afsteken van vuurwerk.

Zaterdagavond was er in het uitvak en buiten het stadion bij RKC Waalwijk een behoorlijke vuurwerkshow te zien. Een straf van de KNVB lijkt dan ook in de maak. Het eerst volgende uitduel van Ajax in de Eredivisie is op 1 november bij PEC Zwolle.

Ten Hag: “Het leek nergens op in de eerste helft”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ondanks de gelukkige overwinning op RKC Waalwijk kwam er nog stoom uit de oren van de trainer van Ajax. Erik ten Hag stond kort na de wedstrijd Hans Kraay jr. van Fox Sports aan het woord. Het keiharde oordeel van de trainer van Ajax over de eerste helft loog er niet om; “het leek nergens op”, aldus Ten Hag. Ten Hag gaf aan dat alles te maken heeft met houding en mentaliteit. Ook de organisatie en energie was ver te zoeken, aldus de trainer.

Pages

Subscribe to RKC Waalwijk