RKC Waalwijk

PS: Ajax begint aan bijzondere voorbereiding

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de serie Preseason (PS) observeert Ajax Showtime de voorbereiding van Ajax op het seizoen 2020/2021. In deel 1 de voorbeschouwing op de officieuze seizoenstart van de Amsterdammers. 

Ajax lag, ondanks de zeer moeizame fase na de winterstop, op koers voor een nieuwe landstitel. De uitbraak van het coronavirus veroorzaakte het veelbesproken einde van het Eredivisie-seizoen. Nu, vier maanden na de abrupte seizoensbeëindiging, gaat de bal eindelijk weer écht rollen. Met deze voorbeschouwing ben jij helemaal klaar voor de seizoensvoorbereiding van Ajax.  

Sporkslede meldt zich op training Jong Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Fabian Sporkslede is na vijf jaar weer terug bij Jong Ajax. De 26-jarige verdediger had een aflopend contract bij RKC Waalwijk en zit nu zonder club. Sporkslede meldde zich in 2007 in de Ajax-opleiding en speelde in 2012 zijn enige vier wedstrijden in de hoofdmacht. Afgelopen vrijdag trainde hij met Jong Ajax mee op Sportpark De Toekomst. Sporkslede zal bij Jong Ajax zijn conditie op peil houden. Van een definitieve terugkeer zal het niet komen aangezien hij te oud is om voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie te spelen.

Volledig speelschema Ajax in Eredivisie

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax begint op zondag 13 september het nieuwe seizoen in de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De KNVB heeft vrijdagmiddag het definitieve speelschema bekendgemaakt. Tot nu toe zijn de data en speeltijden tot en met speelronde 21 bekend. Zie hieronder het volledige schema van Ajax.

September:

Zondag 13 september, 14.30 uur: Sparta Rotterdam - AjaxZondag 20 september, 16.45 uur: Ajax - RKC WaalwijkZaterdag 26 september, 21.00 uur: Ajax - Vitesse

Ajax kent bomvol programma tot winterstop

Bron: www.ajaxshowtime.com

De spelers van Ajax kunnen vanaf september na zes maanden zonder officiële wedstrijden behoorlijk aan de bak. De Amsterdamse club speelt naar verwachting voor de winterstop in vier maanden tijd 21 officiële wedstrijden, terwijl meerdere spelers ook nog volop in actie komen voor hun nationale elftallen. Zeker vanaf oktober zullen de spelers van Ajax haast iedere drie tot vier dagen in actie komen.

Volledig conceptprogramma Ajax in Eredivisie

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax begint op zondag 13 september het nieuwe seizoen in de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De KNVB heeft woensdagochtend het conceptprogramma bekendgemaakt. Tot nu toe zijn de data en speeltijden tot en met speelronde 21 bekend. Zie hieronder het volledige conceptprogramma van Ajax.

September:

Zondag 13 september, 14.30 uur: Sparta Rotterdam - AjaxZaterdag 19 september, 20.00 uur: Ajax - RKC WaalwijkZaterdag 26 september, 21.00 uur: Ajax - Vitesse

Ajax begint Eredivisie met uitduel bij Sparta

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax begint het nieuwe seizoen in de Eredivisie met een uitduel bij Sparta Rotterdam. Het duel wordt gespeeld op zondag 13 september (14.30 uur), zo meldt de KNVB. Pas in januari worden de eerste topduels gespeeld.

Men heeft ervoor gekozen om de topwedstrijden later in het seizoen in te plannen, zodat de kans groter is dat er tegen die tijd met publiek gespeeld kan worden. Op 10 januari speelt Ajax in de Johan Cruijff ArenA tegen PSV, terwijl op 17 januari De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord op de agenda staat.

Hoek ziet ook gevaar schuilen in langer Ajax-verblijf Onana

Bron: source

Ajax-directeur Marc Overmars onderneemt een poging om André Onana een jaar langer aan boord te houden, zo meldde De Telegraaf dinsdagavond. Frans Hoek heeft een hoge pet op van de De Kat uit Kameroen, maar denkt dat er ook een gevaar schuilt in een langer verblijf van doelman. "Onana heeft zo vaak laten doorschemeren dat hij wil vertrekken, dat ik hoop dat hij zich kan blijven opladen voor FC Emmen-, RKC- en Fortuna Sittard-uit."

Pages

Subscribe to RKC Waalwijk