F-side

Onze Trots: 'In Madrid wilden ze met ons op de foto'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 24 spreken wij met Ron Blaauw, chef-kok – ook bij Ajax – en tv-persoonlijkheid.

Vanaf 12:00 uur kaartverkoop F-Side en deel uitvak voor Johan Cruijff Schaal

Bron: ajaxfanzone.nl

Seizoenkaarthouders op de F-Side kunnen vanaf vandaag 12:00 uur extra kaarten aanschaffen voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. In totaal kan men per seizoenkaart op de F-Side nu vier kaarten aanschaffen. Dus mocht je al een kaartje hebben gekocht op de eerste ring zuid dan kun je er vandaag nog drie bijkopen. Ook een deel van het uitvak zal worden gevuld door Ajacieden omdat PSV een groot deel van de kaarten heeft teruggegeven. Ook deze kaarten komen vandaag vanaf 12:00 uur in de verkoop.

Kaartverkoop Johan Cruijffschaal vandaag gestart

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax opent op zaterdag 27 juli het nieuwe seizoen in de Johan Cruijff ArenA. Dan vindt om 18:00 uur het duel om de Johan Cruijff Schaal plaats. Hierin neemt Ajax het op tegen PSV. De verkoop is voor seizoenkaarthouders vandaag; dinsdag 18 juni om 12:00 uur, van start gegaan. Vanaf donderdag 20 juni kunnen leden van de supportersvereniging een kaartje kopen. Een dag later zijn de gewone clubcardhouders aan de beurt. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €26 en je kunt er maximaal vier bestellen. Seizoenkaarthouders op de F-side kunnen maar één kaartje per seizoenkaart kopen.

Kaartverkoop voor duel om Johan Cruijff Schaal start dinsdag

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op 27 juli om 18.00 opent Ajax het seizoen officieel tegen PSV. Er wordt dan gestreden om de Johan Cruijff Schaal.

Inmiddels is er meer bekend over de kaartverkoop voor dat duel! Die start dinsdag 18 juni om 12.00 voor seizoenkaarthouders. Twee dagen later zijn leden van Ajax Life aan de beurt en vrijdag is het de beurt aan gewone Club Card-houders. Kaarten zijn beschikbaar vanaf €26 en je kunt er maximaal 4 per barcode kopen.

Heb je een seizoenkaart op de F-Side? Dan kun je 1 kaart kopen.

UEFA straft Ajax opnieuw: €52.000 boete

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De UEFA heeft Ajax opnieuw een financiële straf opgelegd. Dit keer voor gebeurtenissen tijdens het thuisduel met Juventus.

De trappen werden geblokkeerd, er werd met voorwerpen gegooid en er was sprake van ‘crowd disturbance’. Daarmee wordt waarschijnlijk dat een ingang bij de F-Side werd ingeslagen na de chaos die ontstond door het politie-optreden. Al met al levert het de club een boete van €52.000 op.

Daarmee komt het bedrag dat Ajax aan boetes kreeg van de UEFA dit seizoen op zo’n €180.000.

Wat bezielt ze???

Bron: www.f-side.nl

We hebben het al eens eerder aangegeven, dat het kledingmerk AFCA commerciële shit geworden is. Waarmee wij op geen enkele manier meer mee geassocieerd willen worden !!

Nu is iedereen in dit land vrij om te doen wat hij wil en wat hij op de markt brengt, zo ook het kledingmerk AFCA. Maar om nou een kampioenshirt te gaan produceren met een afbeelding van Abdelhak “Appie” Nouri erop en ook nog eens zonder toestemming van zijn familie, is te schofterig voor woorden!! En er ook nog eens geld aan verdienen.

Zondag verkoop Meersche Helden uitgave 59

Bron: ajaxfanzone.nl

Aanstaande zondag, voorafgaand aan Ajax – FC Utrecht, komt de Meersche Helden uit met uitgave 59. Naast de AFCA Supportersclub en de SVA leveren ook de bekende groeperingen als de F-Side en South Crew hun bijdrage en vind je het verplichte leesvoer van de bekende columnisten. De verkoop zal plaatsvinden in en rondom het stadion en bij het Supportershome.

Steun de Meersche Helden en koop het Fanzine voor de prijs van twee euro.

Bron: Meersche Helden

Ajax loopt CL-finale mis na comeback Spurs

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft het woensdagavond nagelaten om de finale van de Champions League te bereiken. Ondanks een 0-1 overwinning in Londen en een 2-0 voorsprong in Amsterdam, scoorde Tottenham Hotspur drie keer, waardoor zij met 2-3 wonnen in de hoofdstad en de finale mogen gaan spelen tegen Liverpool. 

‘De grootste entrada ooit’, liet de F-Side voorafgaand aan Ajax- Tottenham Hotspur weten. Duizenden fans kwamen bij elkaar om zich via een eigen alternatieve warming-up voor te bereiden op misschien wel de grootste Ajax-wedstrijd van deze eeuw.

Pages

Subscribe to F-side