Johan Cruijff Schaal

Ten Hag: “Dolberg zit in een fase waarin hij elke week moet gaan spelen”

Bron: ajaxfanzone.nl

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het uitduel tegen VVV Venlo van aanstaande zaterdag ging Erik ten Hag wat dieper in op de situatie van Kasper Dolberg. De Deense spits is zijn basisplaats kwijt en wordt gelinkt aan o.a. TSG Hoffenheim. Ten Hag wil niet zeggen of dat klopt. “Daar kan ik geen antwoord op geven. Ik heb geen contact met de mensen van Hoffenheim”, aldus Ten Hag.

Ajax probleemloos ruim langs Emmen: 5-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Zonder een centje pijn heeft Ajax de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie in winst omgezet. Met een eenvoudige 5-0 zege op FC Emmen (net als vorig seizoen), die niet al te veel energie kostte, kende Ajax een vlekkeloze voorbereiding op de belangrijke return van het Champions League-voorrondeduel met PAOK Saloniki van komende dinsdag.

Ook Jong Ajax is klaar voor competitiestart

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De bal rolt al ruim een week in de Eredivisie, maar vanavond gaat ook de Keuken Kampioen Divisie weer van start. De beloftenploeg reist vanavond af naar Oss, waar afgelopen seizoen met 2-1 werd verloren. Jong Ajax eindigde dat seizoen op een elfde plek. Ajax1.nl zal ook dit seizoen weer Jong Ajax achterna reizen, maar werpt nu eerst een blik op de staat van Jong Ajax.

Ten Hag deelt kritiek op Dolberg na Vitesse-uit

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag hoopt dat Kasper Dolberg de positieve lijn van de voorbereiding en trainingen doortrekt. De oefenmeester zag de Deen een goede indruk maken, al deelt hij de kritiek op Dolberg na Vitesse - Ajax.

'De afgelopen wedstrijd wel, toen speelde hij niet goed', erkent de trainer van Ajax tegenover Ziggo Sport. 'Hij heeft een prima voorbereiding gehad en op de training laat hij heel goede dingen zien. In alle facetten van het spel was hij scherp en in de Johan Cruijff Schaal scoorde hij gelijk. De afgelopen wedstrijd was het wat minder.'

Pages

Subscribe to Johan Cruijff Schaal