Johan Cruijff

Kaasplankje uit Amsterdam? Neem een Arenakaasje!

Bron: www.ajaxlife.nl

Dat logo moet nog ff anders, maar dat volgt vast! © My ArenA

Voetbal is de belangrijkste bijzaak ter wereld, horen wij wel eens. In het kader van bijzaken: dit jaar bestaat de Arenakaas vijf jaar. Jazeker!

We horen jullie denken: ‘huh, wat, Arenakaas? What the…’ Logisch, daarom een kleine toelichting naar jullie toe. Zo zijn we namelijk ook. Dat weten jullie.

Kijk live mee met de aanleg van de nieuwe grasmat in de JC Arena!

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na weer een zomer vol concerten is het eindelijk weer tijd voor voetbal. Volgende week treedt Ajax aan in de Johan Cruijff Arena voor het duel met Sturm Graz. Het is spannend hoe het gras er dan bij ligt, want de grasmat wordt op dit moment nog aangelegd. Je kunt hieronder live mee kijken!

Het bericht Kijk live mee met de aanleg van de nieuwe grasmat in de JC Arena! verscheen eerst op Ajax1.nl.

Geinig: volg via livestream hoe gras in de Arena wordt uitgerold!

Bron: www.ajaxlife.nl

Bij een goede grasmat komt heel wat kijken. Jullie bijvoorbeeld! © Arena

De Johan Cruijff Arena heeft iets leuks bedacht! Iets ludieks zelfs. Supporters die het geinig vinden om te zien hoe de nieuwe grasmat wordt gelegd, kunnen die ontwikkelingen nu live volgen via een speciale website.

Een speciaal team van grasspecialisten is sinds woensdagochtend druk in de weer om de nieuwe mat te leggen en verzorgen. Via www.kijkenhoehetgrasgroeit.nl is het leggen van het speelveld dit jaar via een livestream te volgen.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff