Johan Cruijff

Onze Trots: 'Deze lichting misschien beter dan '95'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 20 spreken wij met Gregory Sedoc, voormalig Olympisch atleet en deelnemer van Expeditie Robinson 2018.

Ajax bezig aan geweldige reeks

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De afgelopen maanden lijkt er nauwelijks een maat te staan op de prestaties van Ajax. De ene na de andere tegenstander wordt verslagen, of het nou om een Europees duel gaat of KNVB Beker. Tegenstanders komen weer met knikkende knieën naar de Johan Cruijff ArenA en als Ajax met z’n vaste schare fans op bezoek komt dan is spektakel gegarandeerd.

‘Ajax drie keer zoveel kans op volgende ronde CL bij groepswinst’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en Bayern München nemen het aanstaande woensdag in de Johan Cruijff ArenA tegen elkaar op tijdens de laatste Champions League-groepswedstrijd. Beide ploegen hebben zich al geplaatst maar dit betekent echter niet dat er niets meer op het spel staat. In de rubriek ‘Durf te vragen‘ op Voetbalzone legt Opta-analist Joris van den Ban uit wat het statistische verschil is tussen de eerste en de tweede plek in de poule.

Boete voor Johan Cruijff Arena na roken tijdens Ajax-wedstrijd

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Er mag officieel niet gerookt worden in de Johan Cruijff Arena en dat betekent dat het in boetes kan resulteren als dat wel gebeurt. Inspecteurs van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) kwamen enkele maanden geleden een keertje buurten op de F-Side en zagen dat daar massaal gerookt werd.

De inspecteurs vonden bovendien dat stewards onvoldoende optraden tegen het overtreden van het rookverbod. De Johan Cruijff Arena ontvangt daarom een boete van €2.400.

Mbappé hoopt dat De Jong voor PSG kiest: ‘Ik heb hem dat ook gezegd’

Bron: ajaxfanzone.nl

Frenkie de Jong heeft veel indruk gemaakt op Kylian Mbappé. De middenvelder van Ajax speelde tijdens de Nations League-duels van Oranje met Frankrijk tegen de aanvaller van Paris Saint-Germain en de Fransman is enthousiast. De eerste winnaar van de Kopa Trophy ziet De Jong graag naar Parijs verkassen. “Dat is een speler die veel indruk op me heeft gemaakt in de twee wedstrijden tegen Nederland.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff