Oefenwedstrijd

Tagliafico mist Heerenveen-thuis, meespelen Onana nog onzeker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nico Tagliafico mist komende zondag de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. Ajax neemt het dan in de Johan Cruijff ArenA op tegen SC Heerenveen.

De Argentijn raakte vorige week in de oefenwedstrijd tegen São Paulo geblesseerd aan zijn knie en is daarvan nog niet volledig hersteld, zo liet Erik ten Hag vrijdagmiddag op de persconferentie weten. “Nico is nog niet inzetbaar. Het is dezelfde blessure en is nog niet volledig daarvan genezen. Hij is nog niet honderd procent. Ik hoop dat hij richting donderdag en volgende week zondag weer inzetbaar is.”

Samenvatting Sao Paulo – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zaterdagavond trad Ajax aan tegen het Braziliaanse Sao Paulo. In Ajax’ tweede wedstrijd op de Florida Cup moesten de Amsterdammers de nederlaag (na penalty’s) tegen Flamengo goed maken. In Orlando trad Ajax aan tegen een fel Sao Paulo. De oude ploeg van David Neres zat er kort op en liet meerdere malen zien dat ze de wedstrijd niet als oefenwedstrijd benaderde.

Mocht je nog niets van de wedstrijd hebben gezien, dan kan je de lange samenvatting hieronder terugkijken.

Ajax verslaat Sao Paulo in verhit oefenduel

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax sloot zaterdag de Florida Cup af met een duel tegen Sao Paulo. Het trad aan in de sterkste opstelling. Dat bracht wel wat risico’s met zich mee, want Sao Paulo besloot er hard op te klappen.

Voetballen deden de Brazilianen niet echt, ze moesten het vooral van de counter hebben. Daarin waren ze echter wel succesvol. Onana stond aan de grond genageld toen het halverwege de eerste helft 1-0 werd. Dat was ook de ruststand. Iedereen ging gelukkig ongeschonden de kleedkamer in, ondanks het harde spel. Tagliafico bleef daar uit voorzorg wel achter.

B-keuze Ajax verliest bij debuut Magallan en rentree Veltman

Bron: source

Ajax heeft donderdagnacht (Nederlandse tijd) in de Verenigde Staten een oefennederlaag geleden tegen Flamengo. Het duel om de Florida Cup eindigde in reguliere speeltijd onbeslist (2-2), maar de Brazilianen toonden zich scherper in de strafschoppenreeks. Hoogtepunten waren de eerste minuten van aanwinsten Lisandro Magallan en Lassina Traoré. Maar ook de rentree van Joël Veltman. De verdediger, die in april 2018 ernstig geblesseerd raakte, maakte tijdens het eerste oefenduel van het nieuwe jaar de gehele tweede helft vol.

Pages

Subscribe to Oefenwedstrijd