Oefenwedstrijd

Ajax wint eerste oefenduel met dubbelslag Antony

Bron: source

Ajax heeft zaterdagavond de eerste oefenwedstrijd van het seizoen probleemloos gewonnen. De ploeg van Erik ten Hag was veel te sterk voor RKC Waalwijk en liet de hekkensluiter van afgelopen seizoen met 6-1 in zekere zin nog ontsnappen. Jurgen Ekkelenkamp, aanwinst Antony en de weer fris ogende Dusan Tadic maakten een prima indruk bij de Amsterdammers.

Onana en Dest ontbreken bij Ajax, maar 'niet vanwege transfers'

Bron: source

Andre Onana en Sergino Dest ontbreken zaterdagavond bij Ajax in de oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Toch heeft dat niet te maken met mogelijke uitgaande transfers, maar met andere redenen. De keeper van de Amsterdammers is nog niet helemaal fit, de afwezigheid van Dest is eveneens vanwege een lichte enkelblessure. Beide spelers werden wel volop aan de uitgang gelinkt in Amsterdam. 

Advocaat ziet graag snel meer fans in de Kuip: ‘Op het strand zitten ook 30.000 mensen’

Bron: www.ad.nl

Bij de oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Sparta in de Kuip zaten vanmiddag zo'n 3000 supporters. Meer zijn niet welkom, vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Feyenoord-trainer Dick Advocaat snapt er echter weinig van: ,,Als er op het strand 20.000 of 30.000 mensen kunnen zitten en op de Dam 15.000, dan kunnen er toch ook wel 10.000 mensen in een stadion met 50.000 plaatsen.”

Van Persie geeft Bozenik vertrouwen: ‘Blij dat ik met legende mag trainen’

Bron: www.ad.nl

Robert Bozenik (20) zal normaal gesproken dit seizoen plaats moeten nemen achter eerste spits Nicolai Jørgensen, maar de Slowaak liet met twee treffers in de oefenwedstrijd tegen Sparta (3-0) in elk geval zien dat hij staat te popelen om de strijd aan te gaan. Met de hulp van Robin van Persie, de nieuwe spitsentrainer bij Feyenoord. ,,Mijn eerste goal was lekker’’, zei Bozenik.

Pages

Subscribe to Oefenwedstrijd