Oefenwedstrijd

Van de Beek nog altijd vraagteken voor duel met Sturm Graz

Bron: ajaxfanzone.nl

Donny van de Beek kampt sinds eind vorig seizoen met een liesblessure en heeft daardoor nog geen minuten kunnen maken tijdens de oefenwedstrijden. Afgelopen zaterdag was Van de Beek aanwezig als toeschouwer en het blijft de vraag of hij het eerste duel in de voorronde van de Champions League tegen Sturm Graz gaat halen, zo weet Ajaxlife te melden. ‘Men springt voorzichtig om met Donny en de speler zal waarschijnlijk deze week weer deelnemen aan de groepstraining.

Ten Hag tevreden: “Ons spel was van heel hoog niveau”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag is tevreden over het spel dat Ajax op de mat legde in de oefenwedstrijd tegen Steaua Boekarest (1-1). Omdat veel basiskrachten nog ontbreken, krijgen talenten de kans om zich te laten zien, zo schrijft Ajaxlife.

Onder ander Carel Eiting (20) en Noa Lang (19) kregen de kans om te tonen wat ze waard zijn. Ten Hag was tevreden met de inbreng van zijn pupillen, en ook Noussair Mazraoui en David Neres blonken uit aan Ajax-kant. “Ons spel was het eerste uur van heel hoog niveau.”

Ten Hag: ‘Hij kreeg toen die blessure, anders had hij wellicht al gedebuteerd’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax speelde zaterdag twee oefenwedstrijden, maar slaagde er niet in om de dag met een overwinning af te sluiten. Een mix van talenten en reservespelers ging ’s middags met 3-1 onderuit tegen FC Nordsjaelland, terwijl een team met veel spelers die normaalgesproken in de basis staan later op de dag in Hattem met 1-1 gelijkspeelde tegen het Roemeense FCSB.

Samenvatting oefenwedstrijd Ajax - Steaua Boekarest

Bron: www.ajaxlife.nl

We kunnen ons zomaar voorstellen dat je zaterdag druk was met andere dingen. Het WK voetbal of zaterdagse activiteiten kunnen dan zomaar voorrang krijgen boven een oefenduel van Ajax. Geeft niks, blijft onder ons. Je kunt het goedmaken door de samenvatting even te checken.

Als je de highlights van Ajax - FC Steaua Boekarest checkt, ben je weer helemaal bij. Hou even in je achterhoofd dat Ajax nog altijd de halve basisploeg mist en Erik ten Hag op het veld goede dingen zag gebeuren. Met die voorkennis kijk je toch anders naar de beelden.

Pages

Subscribe to Oefenwedstrijd