Oefenwedstrijd

‘Als het Nederlands elftal wil voetballen, dan moet je hem opstellen'

Bron: www.voetbalzone.nl

Het Nederlands elftal speelt zondagavond in en tegen Frankrijk zijn eerste wedstrijd in de Nations League en volgens Valentijn Driessen doet bondscoach Ronald Koeman er goed aan Frenkie de Jong dan te laten starten. De middenvelder van Ajax maakte afgelopen donderdag in het oefenduel met Peru indruk als invaller en is volgens de verslaggever van De Telegraaf rijp voor een

Weinig getuigen van debuut Musonda bij Vitesse

Bron: www.ad.nl

Vitesse heeft in een oefenduel in België met 0-0 gelijkgespeeld tegen FC Antwerp. Het duel werd om veiligheidsredenen achter gesloten deuren afgewerkt zodat er geen toeschouwers getuige waren van het debuut van Charly Musonda voor de Arnhemmers. De 21-jarige Belgische middenvelder is gehuurd van Chelsea en deed in het Bosuilstadion een helft mee.

Geheime oefenwedstrijd Ajax – FC Utrecht valt vroegtijdig in het water

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en FC Utrecht hebben een besloten oefenwedstrijd op De Toekomst woensdag al in de eerste helft moeten afbreken. Heftige regenval maakte voetballen vrijwel onmogelijk, waarna het duel na 25 minuten werd afgelast, zo maken beide clubs via de officiële kanalen bekend.

De stand op dat moment was 1-0 voor Ajax, door een goal van David Neres, die weer als nummer 10 opgesteld stond. Verder stonden er vooral spelers van Jong Ajax in de basiself. Veel spelers van de A-selectie ontbreken momenteel vanwege interlandverplichtingen.

Pages

Subscribe to Oefenwedstrijd