Oefenwedstrijd

Ziyech neemt geen risico en laat duel met Tunesië schieten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech laat het oefenduel van Marokko met Tunesië schieten, zo meldt Voetbal International. De middenvelder hield aan het duel met Kameroen lichte knieklachten over en wil geen risico nemen met het oog op het drukke programma dat hij bij Ajax nog voor de boeg heeft.

In het duel met Kameroen was Ziyech van grote waarde. Hij schoot de ploeg eigenhandig naar de zege en daarmee ook naar de Afrika Cup.

Ajax beëindigt arbeidsovereenkomst Don de Winter

Bron: ajaxfanzone.nl

In  de Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft Edwin van der Sar bekend gemaakt dat het dienstverband van clubarts Don de Winter in goed overleg beëindigd is. De Winter was clubarts toen Abdelhak Nouri tijdens een oefenwedstrijd op het veld onwel werd. Specialisten constateerden dat tijdens de eerste behandeling grove fouten zijn gemaakt: ‘De cardiologen vonden het niet aannemelijk dat na het ineenzakken van Abdelhak daadwerkelijk nog enige tijd sprake was van een effectieve bloedcirculatie.

Ajax wint besloten oefenduel met 3-2 van SC Heerenveen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft woensdagmiddag op sportpark de Toekomst een besloten oefenduel tegen SC Heerenveen met 3-2 gewonnen. Vanwege de interlandperiode kregen veel jeugdspelers een kans om zich te bewijzen.  Sebastian Pasquali, Danilo Pereira en Brian Brobbey verzorgden de doelpunten voor Ajax terwijl Heerenveen twee keer een strafschop wist te verzilveren. Het jeugdige Ajax boekte dus een knappe zege in Amsterdam.

Ten Hag: “Veltman zet dinsdag eerste stappen in groepstraining”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag traint deze week met een kleine groep Ajacieden. Naast het meetrainen van Daley Sinkgraven en Azor Matusiwa zal dinsdag ook Joël Veltman voor het eerst meedoen met de groepstraining.

“Veel spelers zijn uitgewaaid en gaan mooie interlands spelen”, begint de hoofdtrainer voor Ajax TV. “We houden hier daardoor een selecte groep over. Daar trainen we goed mee en gaan we ook een oefenwedstrijd mee spelen. Het is prima om zo invulling te geven aan deze week.”

Ajax Vrouwen winnen oefenduel met KAA Gent

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanwege de interlands staat er voor de Ajax Vrouwen dit weekend geen competitieduel op het programma. Dus werd er een oefenduel met KAA Gent ingelast.

Gent is de huidige koploper in de Belgische competitie en vormde dus een mooie sparringpartner in het competitieloge weekend. De Ajax Vrouwen rekenden eenvoudig af met de Belgische koploper dankzij goals van Bakker, Akkerman en Van der Linden. Gent deed nog wel wat terug, waardoor het duel in 3-1 eindigde.

Pages

Subscribe to Oefenwedstrijd