Verdedigen

De Ligt: 'De kritiek heeft me wel verbaasd'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Matthijs de Ligt vindt de kritiek op zijn keuze voor Juventus niet terecht. De verdediger werd vrijdag officieel gepresenteerd bij de Italiaanse topclub, maar in de afgelopen weken was er - naast de lof voor de verdediger - ook kritiek op zijn keuze voor De Oude Dame. 'Ik heb me voorgenomen er niet te veel aandacht aan te schenken, maar de kritiek heeft me wel verbaasd', zegt hij in een interview met De Telegraaf.

De Ligt: "Verliefd geraakt op Italiaanse manier van verdedigen"

Bron: source

Matthijs de Ligt heeft in een laatste interview met het televisiekanaal van Ajax uitgelegd waarom hij ervoor heeft gekozen om zijn loopbaan te vervolgen bij Juventus. De centrale verdediger had ook bij andere Europese topclubs aan de slag kunnen gaan, maar maakte uiteindelijk voor 75 miljoen euro de overstap naar de Italiaans kampioen. Niet iedereen reageerde even positief op de move van De Ligt, die toegeeft dat de negatieve reacties wel wat met hem deden.

De Ligt: “Heb het shirt altijd met veel trots gedragen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt kijkt met veel plezier en trots terug op zijn loopbaan bij Ajax. De verdediger speelde in totaal 10 jaar in het wit-rood-wit. “Ik heb hier geweldige jaren gehad. Ik heb hier tien jaar gespeeld, waarvan zeven in de jeugd en drie in het eerste. Ik heb altijd met veel trots het shirt gedragen en mogen dragen. Helaas – toch helaas ja – is het nu tijd om een volgende stap in mijn carrière en mijn leven te nemen”, laat hij weten aan Ajax TV.

'Over sommige berichten dacht ik: hoeft niet per se'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Matthijs de Ligt heeft gedurende de transferonderhandelingen bij Juventus het perfecte gevoel gekregen, zo vertelt hij in een afscheidsinterview met Ajax TV. De verdediger heeft al jaren een zwak voor de manier van verdedigen in Italië en om die reden komt een droom voor de jongeling uit. Dat er negatieve berichten over hem werden geschreven in de media, vond hij niet per se nodig.

Van woordvoerder AFCA Supportersclub naar de ChristenUnie (Incl video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Sander Huisman is inmiddels al een tijdje gestopt met zijn werkzaamheden als vice-voorzitter en woordvoerder van de AFCA Supportersclub en heeft het stokje overgedragen aan Jacob. Huisman was zeven jaar woordvoerder, waarvoor hij ook de belangen van de meest fanatieke supporters moest verdedigen. Balanceren, zo noemt hij dat. Vandaag zal Sander worden geïnstalleerd als duo-raadslid in Amsterdam van de ChristenUnie. AT5 zocht de altijd goedlachse en sympathieke Sander op voor een leuk interview.

Liam Kelly: ‘Veel mensen zijn al begonnen over zijn goals tegen Ajax’

Bron: www.voetbalzone.nl

Feyenoord rondde maandag de komst van Liam Kelly af en de van Reading overgenomen middenvelder is momenteel met zijn nieuwe ploeggenoten in Oostenrijk om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De 23-jarige Kelly is de tweede Ier die de kleuren van de Rotterdammers gaat verdedigen en hij werd al een aantal keer geconfronteerd met zijn voorganger David Connolly.

Ajax wint met ruime cijfers van Anderlecht

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft zaterdagmiddag achter gesloten deuren een oefenduel tegen Anderlecht met 5-2 gewonnen. Bij rust stond Ajax al met 2-1 voor dankzij twee treffers van Dani de Wit (foto) en een tegentreffer van Sidney Sam op slag van rust. Vlak na rust scoorde Kik Pierie. victor Jensen en Klaas-Jan Huntelaar zorgden ervoor dat Ajax uitliep na 5-1 waarna Kara Mbodj de eindstand mocht bepalen op 5-2. Ajax moest het nog altijd doen zonder haar internationals. Aankomende maandag keren de Oranje-internationals, Lasse Schöne, Kasper Dolberg en Dusan Tadic terug.

Ziyech schlemiel bij beschamende uitschakeling Marokko op Afrika Cup

Bron: ajaxfanzone.nl

Marokko is vrijdagavond op beschamende wijze uitgeschakeld in de achtste finales van de Afrika Cup. De ploeg van bondscoach Hervé Renard speelde in Caïro een matige wedstrijd tegen het nietige Benin en droop uiteindelijk af na strafschoppen. Na negentig minuten stond er een 1-1 stand op het scorebord en in de aansluitende verlenging wisten beide teams niet meer te scoren, al kwam Benin nog wel met tien man te staan. Hakim Ziyech vertolkte een hoofdrol, door in de zesde minuut van de blessuretijd een strafschop te missen.

Pages

Subscribe to Verdedigen