Rode kaart

Ajax zonder Gravenberch, Kudus maakt debuut

Bron: source

De opstelling van Ajax voor het thuisduel met RKC Waalwijk is op twee plaatsen gewijzigd ten opzichte van het duel met Sparta Rotterdam van vorige week. Nicolas Tagliafico ontbreekt door zijn rode kaart uiteraard in de ploeg en wordt vervangen door Lisandro Martínez. Verrassender is dat Mohammed Kudus speelt op de plaats van Ryan Gravenberch.

Ajax kent weinig moeite met RKC: 3-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft zondagmiddag de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen met 3-0 gewonnen van RKC. Dusan Tadic, Zakaria Labyad en Lisandro Martinez wisten het net te vinden in de Johan Cruijff Arena. Bovendien werden twee treffers afgekeurd door arbiter Bas Nijhuis, die verdediger Luuk Wouters van RKC in de tweede helft met een rode kaart van het veld stuurde.

Live Ajax – RKC : Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zondag de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma en daarin is RKC Waalwijk de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen RKC

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax beleefde afgelopen zondag een moeizame seizoensstart, eigenlijk zoals de seizoensstart van Ajax meestal gaat. Al vroeg in de wedstrijd kwamen de Amsterdammers met tien man te staan, nadat Nico Tagliafico een rode kaart kreeg voor een handsbal. Uiteindelijk werd het duel met 0-1 gewonnen, dankzij een goal van debutant Antony.

Ten Hag: ‘We gaan een nieuwe rechtsback halen als Dest inderdaad vertrekt’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ondanks de concrete interesse van Bayern München zit Sergiño Dest gewoon bij de wedstrijdselectie van Ajax voor het competitieduel met RKC Waalwijk van aanstaande zondag. Erik ten Hag geeft aan het een compliment te vinden dat er weer een speler in de belangstelling staat van een Europese topclub, zo geeft hij aan tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Waalwijkers. Maar liever heeft de Ajax-coach nog dat Dest gewoon bij Ajax blijft.

Pages

Subscribe to Rode kaart