Rode kaart

Rosario: we raakten ons hoofd kwijt

Bron: www.ad.nl

Pablo Rosario vond dat PSV de nederlaag tegen FC Utrecht (3-0) zaterdag aan zichzelf te wijten had. ,,We raakten ons hoofd kwijt. We liepen overal, terwijl je op dat moment juist compact moet spelen en er alles aan moet doen om tegentreffers te voorkomen”, doelde de aanvoerder op de fase na de rode kaart van Nick Viergever halverwege de tweede helft.

Ajax Jeugd: O19 in blessuretijd gelijk, O17 en O15 winnen van Utrecht

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 nam het zaterdagmiddag op tegen FC Utrecht O19. Daags na de 5-3-zege in de UEFA Youth League speelde het team van trainer John Heitinga met 1-1 gelijk in de Domstad. Donny Warmerdam scoorde in blessuretijd de enige Amsterdamse treffer nadat de thuisploeg al vroeg in de wedstrijd op voorsprong was gekomen.

Wedstrijdverloop FC Utrecht O19 – Ajax O19:‘2. 1-0 FC Utrecht O19’91. 1-1 Warmerdam

Warmerdam stomverbaasd: "Niet persoonlijk gewaarschuwd"

Bron: source

Na afloop van de 2-0 zege van Ajax op FC Groningen ging het vooral over de rode kaart die Django Warmerdam in de tweede helft ontving. De middenvelder kreeg bij een 0-0 stand zijn tweede gele prent voor tijdrekken bij een inworp. Scheidsrechter Björn Kuipers staat achter zijn beslissing om Warmerdam weg te sturen, maar de Groninger zelf begrijpt er helemaal niets van.

Pages

Subscribe to Rode kaart