Edwin van der Sar

Koeman, Krol en Van der Sar bij genomineerden voor ‘Beste Elftal Ooit’

Bron: www.ad.nl

De Gouden Bal voor de beste voetballer van het jaar wordt in 2020 niet uitgereikt, maar in plaats daarvan gaat France Football op zoek naar het beste elftal ooit. Het Franse voetbalmagazine heeft voor iedere positie tien spelers genomineerd. De ruim 170 voetbaljournalisten vanuit de hele wereld die mogen stemmen, kiezen per positie wie ze de beste speler aller tijden vinden.

Van der Sar hoopt snel op meer fans in de Arena

Bron: source

Edwin van der Sar hoopt dat Ajax na de eerste vier competitiewedstrijden het aantal bezoekende fans kan gaan opschalen. Als de eerste duels waarbij vijftienduizend mensen welkom zijn goed verlopen, hoopt de algemeen directeur van de Amsterdammers dat er meer mogeljik is bij de veiligheidsregio van Amsterdam. "Anders wordt het een hele donkere winter voor de betaald voetbalclubs."

Van der Sar plaatst brief in Engelse krant: “Pas goed op onze Donny”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In de Manchester Evening News verscheen vandaag een brief van Edwin van der Sar. De huidige algemeen directeur van Ajax heeft zelf een lang verleden bij Manchester United en schrijf de fans van de club nu een brief, die Ajax in de krant heeft laten publiceren. Van der Sar vraagt de fans daarin goed voor Donny van de Beek te zorgen. Hieronder een vertaling van de brief:

Beste Manchester United-fans,

Ik hoop dat het goed met jullie gaat.

Pages

Subscribe to Edwin van der Sar