Edwin van der Sar

PRESTEREN OF OPZOUTEN

Bron: www.afca.nl

De voorbereiding zit er op. Als die geldt als de slechte generale voorafgaand aan het examen van komende week, dan zitten we geramd. Er klopt nog niets van, er wordt nauwelijks gescoord en vooral verloren. Alles wijst er dus spreekwoordelijk op dat Sturm Graz verpletterd gaat worden. Er is niets wezenlijks dat enig vertrouwen kan bieden, maar laten we ons dan maar vasthouden aan dat oud Hollandse gezegde. Fingers crossed Ajacieden.

Contract Bergkamp nu officieel ontbonden bij Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Zien we Bergkamp nog terug in de voetbalwereld? © Pro Shots

Lang stond Dennis Bergkamp nog op de website van Ajax genoemd als werknemer van de club, terwijl de wegen al lang en breed waren gescheiden. Met slaande deuren gingen Ajax en de voormalig ‘cultuurbewaker’ uit elkaar.

“Per 1 juli is zijn contract ontbonden,” zegt zijn advocaat Harro Knijff in gesprek met Het Parool. “We hebben een regeling getroffen.”

Van der Sar opgetogen: ‘Dat is het beste nieuws voor Ajax van deze week’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax verbond zich een aantal jaar geleden aan Adidas en de samenwerking tussen beide partijen zou volgens de oorspronkelijke afspraak nog tot volgend jaar doorlopen. Eerder deze week maakten de Amsterdammers echter bekend dat het contract met het sportmerk is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2025, wat de club naar verluidt een kleine vijftig miljoen euro oplevert.

Telegraaf: ‘Blind tekent voor vier jaar bij Ajax’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en Manchester United hebben volgens De Telegraaf een mondeling akkoord bereikt over de transfer van Daley Blind. De verdediger is persoonlijk ook zo goed als rond en zal een contract van vier jaar gaan ondertekenen in Amsterdam.

Blind zal met de transfer de duurste Ajacied worden in de clubgeschiedenis. Ajax telt zo’n 16 miljoen euro voor het eigen product neer. Dat bedrag kan nog oplopen tot 21 miljoen euro door bonussen.

Ajax verlengt contract met kledingsponsor Adidas tot medio 2025

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft het contract met kledingsponsor Adidas opengebroken waardoor beide partijen nu tot medio 2025 aan elkaar verbonden zijn. De partijen werken al sinds 2000 samen en sinds 2009 is Adidas één van de officiële hoofdsponsors van Ajax. ‘Met deze nieuwe overeenkomst spreekt Adidas vertrouwen uit in de club en onze toekomst. Bij Ajax hechten wij waarde aan langdurige samenwerkingsverbanden, dit is daar een uitstekend voorbeeld van’, aldus Edwin van der Sar.

Ajax en Adidas blijven elkaar tot 2025 trouw

Bron: www.ajaxlife.nl

Nieuws op de vrijdagmorgen! Ajax en kledingsponsor Adidas gaan zes jaar langer met elkaar door. De huidige overeenkomst liep tot de zomer van 2019, maar die verbintenis breken de twee partijen dus open tot de zomer van 2025.

Ajax en Adidas zijn al sinds seizoen 2000/2001 aan elkaar verbonden. Ajax laat in een tof filmpje weten blij te zijn dat de partijen elkaar trouw bleven in zowel goede als slechte tijden. 

‘Ajax wil transfer Blind binnen 48 uur afronden’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en Manchester United naderen een akkoord over de komst van Daley Blind. De Amsterdammers hopen de transfer binnen 48 uur af te ronden, zo meldt De Telegraaf.

Ajax wil haast maken, omdat de belangrijke voorronde van de Champions League tegen Sturm Graz al over 13 dagen op het programma staat, en omdat United maandag op trainingskamp gaat naar de Verenigde Staten, in principe mét Blind.

Pages

Subscribe to Edwin van der Sar