Edwin van der Sar

Van der Sar genoemd voor directiefunctie bij Man United

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De naam van Edwin van der Sar is opnieuw gevallen voor een directiefunctie bij Manchester United. Bij die club beleefde Van der Sar als doelman al eerder sportieve successen.

Volgens The Sunday Times staat Van der Sar nu op het lijstje van de Mancunians om de eerste director of football van de club te worden. Paul Mitchell, die momenteel actief is bij RB Leipzig, zou bovenaan het verlanglijstje staan, maar hij is inmiddels geen kandidaat meer. Daardoor zou Van der Sar nu de topkandidaat zijn.

Van der Sar wil met Ajax naar begroting van 200 miljoen

Bron: source

Edwin van der Sar wil dat Ajax naar een omzet van tweehonderd miljoen en meer gaat stijgen. De Amsterdammers zetten daarmee hoog in, aangezien die afgelopen seizoen 'slechts' 107 miljoen euro bedroeg. Toch denkt de algemeen directeur dat het op termijn een realistische doelstelling is. "Dergelijke ambities koesteren is goed, al weet ik ook dat het raar klinkt", aldus van der Sar.

Hoe Van der Sar per toeval de eerste internationale prijs van Ajax terugbracht

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Intertoto Cup van 1962, het was de eerste internationale prijs die Ajax won. Nota bene na een 4-2 zege op Feyenoord in de finale. Verder had Ajax afgerekend met onder anderen FC Zürich en Slovan Bratislava.

Maar de gewonnen trofee, een beeld van een doelman die een redding verricht, was vervolgens jaren zoek. Tot ergens aan het begin van de jaren ‘00, toen Edwin van der Sar er per toeval voor zorgde dat de prijs terug kwam.

Pages

Subscribe to Edwin van der Sar