Edwin van der Sar

Van der Sar reageert op gebeurtenissen rondom duel Ajax O19

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zaterdagmiddag werd het kampioensduel van Ajax O19 tegen Feyenoord O19 gestaakt na onrust op de tribunes.

Edwin van der Sar heeft inmiddels op de clubwebsite gereageerd: “De situatie die zich op de tribunes voordeed keuren wij natuurlijk af. Voor de beide clubs en de vele toeschouwers is het daarnaast erg vervelend dat het duel niet is uitgespeeld. De spannende competitie van de O19 verdient een sportief slot en daarover verwachten wij komende week van de KNVB meer te horen”, zo luidt de reactie van de directeur.

KNVB draagt Ajax-directeur Slop voor als commissaris

Bron: ajaxfanzone.nl

Jeroen Slop is door de KNVB voorgedragen als commissaris in de RvC bij de bond.  In december werd bekend dat de 57-jarige Slop aan het einde van dit seizoen stopt bij Ajax, waar hij sinds 1998 werkzaam is. De geboren Amsterdammer kwam zijn vertrek overeen na gesprekken met met de RvC van Ajax en algemeen directeur Edwin van der Sar. De algemene ledenvergadering van de KNVB gaat woensdag stemmen over de voordracht van Slop.

Politie complimenteert De Ligt en Van der Sar met ‘uitvoeren van opdracht’

Bron: www.voetbalzone.nl

Het filmpje waarop te zien was hoe Edwin van der Sar en Matthijs de Ligt tijdens de huldiging van Ajax op het Museumplein een bierblikje vingen toen burgemeester Femke Halsema een toespraak hield, gingen donderdag het internet over. Chris Koers, chef van de Amsterdamse politie, laat een dag later aan AT5 weten dat de politie het duo duidelijk had geïnstrueerd

Pages

Subscribe to Edwin van der Sar