Verhuur

Balans opmaken nu rook opgetrokken is na sluiten transfermarkt

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfermarkt is afgelopen nacht gesloten. Bij Ajax geen verrassende transfers in de laatste uren zoals dat in sommige eerdere jaren wel het geval was. Nu de rook opgetrokken is is het tijd de balans op te maken. Wat direct opvalt is dat er veel meer spelers, veelal op huurbasis, zijn vertrokken, als dat er aangetrokken zijn. Dit komt mede door het doorschuiven van jonge talenten zoals Timber uit de eigen jeugd.

Bandé terug naar Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Hassane Bandé is terug gekeerd bij Ajax, zo meldt de club via de officiële website. De aanvaller werd op 27 januari van dit jaar voor anderhalf seizoen, tot en met 30 juni 2021, verhuurd aan FC Thun. Het werd echter nimmer een succes. Met de Zwitserse club en de speler kwam Ajax dan ook overeen dat Bandé per direct terugkeert. De terugkeer zat er al aan te komen.

Bandé keert vervroegd terug bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hassane Bandé keert terug bij Ajax. De aanvaller was eigenlijk ook nog dit complete seizoen verhuurd aan FC Thun. De Zwitserse club degradeerde deze zomer echter naar het tweede Zwitserse niveau, waardoor het beter was om weer te vertrekken.

We zochten Bandé onlangs op in Zwitserland en hij gaf toen aan samen met Ajax naar een nieuwe club voor dit seizoen te zoeken. Het lijkt erop dat die club dus niet gevonden is, want de Burkinees keert nu vervroegd terug naar Ajax. In Amsterdam ligt hij nog tot medio 2023 vast.

Pages

Subscribe to Verhuur