Jan Vertonghen

Vertonghen blaast terugkeer bij Ajax nieuw leven in

Bron: source

Jan Vertonghen (32) heeft een terugkeer naar Ajax nieuw leven ingeblazen. De centrale verdediger van Tottenham Hotspur heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit graag nog eens terug te willen naar Amsterdam, maar recentelijk bleek die overgang nog onhaalbaar. Vrijdag zei de Belg, wiens contract komende zomer afloopt, nog dat een terugkeer 'wel in de planning' zit.

Vertonghen over terugkeer: “Zit wel in de planning”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jan Vertonghen lijkt de laatste tijd geregeld te hinten op een terugkeer naar Ajax. Onlangs plaatste hij een mysterieuze tweet met een klok.

Bij het Belgische OpVier kreeg hij de vraag van een kijker of we Vertonghen nog eens terug gaan zien bij Ajax. Het antwoord was in eerste instantie ook wat mysterieus: “Wie weet.” Daarna vervolgde hij: “Dat zit altijd wel al een soort van in de planning, ja.”

‘Vertonghen mag aankomende zomer transfervrij vertrekken bij Tottenham Hotspur’

Bron: ajaxfanzone.nl

In de afgelopen transferperiode heeft Ajax een poging ondernomen om Jan Vertonghen te verleiden tot een terugkeer naar Ajax, maar mede de transfersom en het salaris van Vertonghen zorgden ervoor dat de Belg bij Tottenham Hotspur bleef. Inmiddels gaan de geruchten dat Vertonghen aankomende zomer mag vertrekken bij The Spurs maar dan wel transfervrij aangezien men in Londen niet van is om het aflopende contract van Vertonghen te verlengen.

Pages

Subscribe to Jan Vertonghen