Jan Vertonghen

Vergeten voetballer #26: Mauro Rosales

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 26 willen wij aan een Argentijnse voetballer toewijzen, die helaas door vele blessures nooit tot wasdom is geworden. Zijn naam is Mauro Rosales.

Ajax klaar op winterse transfermarkt na komst Babel

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax gaat deze winter niet meer de transfermarkt op, zo is de verwachting van Edwin van der Sar in gesprek met De Telegraaf.

Ryan Babel wordt naar verwachting vrijdag gepresenteerd en lijkt dus de enige versterking deze winter. Ajax heeft ook gezocht naar een speler om te huren als vervanger voor Daley Blind, maar slaagde daar niet in. Begin interesse kwam de interesse van Ajax in Jan Vertonghen naar buiten, maar de Belgische verdediger bleek al snel te duur te worden bevonden.

‘Ajax zet in op winterse hereniging met Vertonghen; Financiële eisen mogelijk struikelblok’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax wil zich deze winterstop versterken met Jan Vertonghen, zo melden diverse media waaronder The Telegraph. Mogelijk komt een hernieuwde samenwerking tussen Ajax en Vertonghen in een stroomversnelling door een ontstoken hartspier bij Daley Blind, zo suggereert de Engelse krant. Het is onduidelijk hoe ernstig de kwaal is bij de Oranje-international en of hij dit seizoen nog veel gaat spelen.

Pages

Subscribe to Jan Vertonghen