Maarten Stekelenburg

Klaassen: “Een gekke, maar uiteindelijk mooie dag”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Waar Onana, Tadic en Gravenberch maandagavond met een tweede vlucht naar Denemarken afreisden, bleef Davy Klaassen als enige basisspeler toen nog achter in Amsterdam.

De middenvelder had het duel met FC Midtjylland inmiddels uit zijn hoofd gezet, toen hij alsnog werd gebeld: “Ik lag op de bank. Ik was een beetje op de PlayStation aan het spelen. Net toen ik dacht dat het niet meer zou gebeuren, werd ik gebeld. We hebben de wedstrijd net op tijd gehaald. Een gekke, maar uiteindelijk mooie dag”, zegt Klaassen tegen Ajax TV.

Ajax hoopt komende dagen antwoord te krijgen over ‘valse’ coronabesmettingen binnen spelersgroep

Bron: ajaxfanzone.nl

Edwin van der Sar noemt het ‘opmerkelijk’ dat er ineens een fors aantal spelers van Ajax in aanloop naar de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd tegen FC Midtjylland in de Champions League positief getest werden op het coronavirus. Ajax hoopt in de komende dagen een antwoord te krijgen op de vraag hoe er plotseling zoveel ‘valse’ coronabesmettingen geconstateerd konden worden binnen de spelersgroep.

Ronald de Boer vertrouwt Ajax: "Nog steeds aardig team"

Bron: source

Ajax treedt vanavond om 21.00 uur aan tegen de Deense landskampioen FC Midtjylland, maar de voorbereiding is flink in de war gegooid. Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg ontbreken wegens een positieve coronatest sowieso, terwijl het meespelen van Dusan Tadic, André Onana en Ryan Gravenberch nog hoogst onzeker is. Volgens Ronald de Boer is dat echter nog geen reden tot paniek.

Pages

Subscribe to Maarten Stekelenburg