Danny Blind

Danny Blind bevestigt miljoenenkomst van ‘uitzonderlijk talent’ naar Ajax

Bron: www.voetbalzone.nl

Antony Matheus dos Santos, voetbalnaam Antony, speelt volgend seizoen vrijwel zeker voor Ajax. Eerder vandaag meldde onder meer De Telegraaf al dat de negentienjarige aanvaller aankomende zomer voor maximaal 28,8 miljoen euro de overstap maakt van São Paulo, en nu bevestigt ook Danny Blind, lid van de Raad van Commissarissen van de Amsterdamse club, dat deal zo goed als beklonken

Danny Blind: “Daley is weer aan het optrainen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Danny Blind heeft zaterdagmiddag een kleine update gegeven over hoe het gaat met Daley.

De verdediger is sinds begin december uit de roulatie, nadat een ontsteking aan de hartspier bij hem werd geconstateerd. “Daley is weer begonnen met zijn trainingsprogramma. Er wordt per dag gekeken hoe dat gaat en wat het vervolg moet zijn. Hij is weer aan het optrainen”, aldus Blind senior op Ziggo Sport.

Een termijn voor een terugkeer van Daley op het veld wil hij logischerwijs niet noemen.

Danny Blind: ‘Komende weken moeten uitwijzen hoe Daley reageert’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens Danny Blind gaat het naar omstandigheden goed met Daley Blind, al blijft het wel afwachten hoe hij uiteindelijk herstelt van zijn hartspierontsteking. Vader Danny gaf tweede kerstdag bij Ziggo Sport een update over de fitheid van zijn zoon Daley die tijdens het Champions League-duel met Valencia kort naar de grond ging vanwege duizeligheid. ‘Dat was een moment dat je niet graag wilt zien. Je kunt er van alles van vinden op zo’n moment. Daarna is hij door de molen gegaan, om het maar zo te zeggen. Het gaat nu op zich prima.

Pages

Subscribe to Danny Blind