Wesley Sneijder

Recensie: Het Ultieme Fanboek

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen week kregen wij van Ajax1.nl het Ultieme Fanboek onder ogen. Het Ultieme Fanboek is uitgegeven door uitgeverij Condor en geschreven door Yoeri van den Busken. Ajax1.nl is gevraagd om een recensie te schrijven over het boek dat de echte jeugdige Ajax supporter met veel plezier zal gaan lezen. In deze recensie heb ik zowel de indrukken van mijzelf als die van mijn kinderen verwerkt. Grappig om te zien is dat kinderen anders naar dit ultieme Fanboek kijken dan volwassenen. Kinderen letten juist bij de foto’s op details. Volwassenen kijken meer naar de inhoud.

De Vergeten Voetballer #1: Gabri

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Wij introduceren bij dezen een nieuwe rubriek: de vergeten voetballer! De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 1 van deze rubriek richten wij onze aandacht op Gabriel Garcia de la Torre. In de Arena beter bekend als Gabri.

Depay: In Frankrijk zijn ze echt niet al drie maanden met Oranje bezig

Bron: www.ad.nl

Memphis Depay kreeg na de afscheidsinterland van Wesley Sneijder symbolisch het shirt met rugnummer 10 van de recordinternational. De aanvaller van Olympique Lyon nam het dankbaar aan, maar het betekent volgens hem niet dat hij zich nu ineens als de leider van Oranje gaat presenteren. ,,Wat ik doe en blijf doen, verandert hierdoor niet. Ik wil mezelf geen extra druk opleggen, het is niet zo dat ik nu het Nederlands elftal moet gaan dragen. Dat moeten we als team doen'', zei Memphis in het Stade de France.

Koeman looft De Ligt en ziet in hem mogelijke opvolger Sneijder

Bron: source

Matthijs de Ligt werd maandag gekozen tot 'Talent van het Jaar' en kreeg die prijs uit de handen van zijn bondscoach Ronald Koeman. De keuzeheer was vol lof over de verdediger van Ajax, die in Amsterdam inmiddels de aanvoerdersband draagt en ook in Oranje vermoedelijk in een basisplaats zal krijgen. "Hij is een uitzonderlijk talent", aldus Koeman, die denkt dat De Ligt recordinternational Wesley Sneijder zou kunnen opvolgen.

Pages

Subscribe to Wesley Sneijder