Ajax A1 wint ruim van Molde FK

Ajax A1 heeft donderdagavond de tweede wedstrijd in de NextGen competitie met 5-0 gewonnen van Molde FK. Ook in Noorwegen bereikte het team van trainer Fred Grim die fraaie uitslag. Ricardo Kishna scoorde zijn eerste doelpunt sinds zijn rentree na een lange blessureperiode.

In de openingsfase speelde Ajax A1 de Noorse opponent volledig zoek. Al na precies 24 seconden bereikte Viktor Fischer met een fraaie steekpass Nick de Bondt. De rechtsbuiten schoot tegen de keeper aan. Ook in de derde minuut kreeg De Bondt een goede mogelijkheid na een actie van Ricardo Kishna, maar dit keer smoorde zijn schot in de Noorse defensie. In de tiende minuut beloonde Kishna zijn goede spel uit de openingsfase door na een fantastische actie hard tegen de touwen te schieten, 1-0. Het was zijn eerste doelpunt na zijn rentree na negentien (!) maanden blessureleed. Nadat De Bondt in de korte hoek een poging had gewaagd, schoot Gravenberch na goed samenspel tussen Fischer en Kishna naast.