Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - Willem II

Bron: www.ajaxlife.nl

Deze spelers werden kampioen tegen Willem II.© ProShots

Het wordt weer eens tijd voor een overwinning van Ajax, dat is namelijk al twee wedstrijden op rij niet gelukt. Voor Ajaxbegrippen een eeuwigheid.

Willem II moet daar zaterdagavond in de Arena het slachtoffer van worden. Dat zal waarschijnlijk geen makkie worden, want de promovendus is bezig aan een goed seizoen.

Zoals bij elke thuiswedstrijd zoeken we twee ballenjongens/-meisjes en vier vaandeldragers die bij de opkomst van de spelers met de Ajaxvlag het veld oplopen. Maar dat is niet alles, voor Ajax - Willem II zoeken we ook nog vier vaandeldragers die met de vlag van de bezoekers willen lopen. Dat doe je wel gewoon in Ajaxkleding.

Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel: onderstaande vraag goed beantwoorden. Dat kan door het formulier in te vullen. Vul ook even je lidnummer in, zodat we gegevens kunnen controleren.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde activiteit? Geef dit aan bij het invulveld. Gratis tip: als je aangeeft met de Willem II-vlag te willen lopen, is de kans groter dat je wint De winnaars worden donderdag gebeld.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16638