Ajax heeft geen interesse meer in Vd Vaart

Bron: www.ajaxshowtime.com

Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft tegenover De Telegraaf gemeld dat Ajax geen interesse meer heeft in de diensten van Rafael van der Vaart. 'We zijn verder gegaan', heeft de sportbestuurder tegen Mike Verweij gezegd.

Overmars liet vorige week al weten dat de Amsterdamse club waarschijnlijk niet langer op de beslissing van de middenvelder zou wachten. Een tijd lang waren de Amsterdammers wel in de markt voor Raffie, gezien de ervaring die hij zou kunnen toevoegen. Van der Vaart zelf stook nooit onder stoelen of banken dat hij graag nog eens in een grote competitie in het buitenland aan de slag zou willen, indien die mogelijkheid er zou komen.

De ex-Ajacied hielp Hamburger SV maandag nog aan lijfsbehoud in de Bundesliga en liet achteraf weten dat zijn toekomstplan 'binnen enkele dagen' duidelijk zou worden. Tussen 2000 en 2005 speelde Van der Vaart 117 wedstrijden voor Ajax, waarin hij 52 keer trefzeker was.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/88190/ajax-heeft-geen-interesse-meer-in-vd-vaart