Ontevreden Fischer op jeugd-EK: ‘Ik weet niet of ik ga spelen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Viktor Fischer is niet gelukkig met de situatie bij het nationale elftal van Denemarken op het EK-Onder 21. De vleugelspits werd in de wedstrijd tegen Tsjechië (1-2) tot zijn eigen onvrede vroegtijdig naar de kant gehaald, en in de verloren wedstrijd tegen Duitsland   (3-0) maakte de Deen pas in de 72e minuut zijn opwachting. 

De 21-jarige Ajacied zit duidelijk niet in zijn vel. Eerder stak bondscoach Morten Olsen van het eerste elftal van Denemarken nog de loftrompet uit over Fischer. Bij Jong Denemarken moet de buitenspeler echter genoegen nemen met een rol als reserve. Vooruitblikkend op het vervolg van het toernooi maakt hij zijn onvrede kenbaar. ‘Ik weet niet of ik ga spelen, ik durf er niks over te zeggen. Ik wil graag spelen, zoals elke voetballer. Ik weet hoe ik in elkaar zit, wat ik wil en wat ik denk. Ik hoef dan ook niet op te staan en te zeggen dat ik moet spelen. Ik respecteer het en sta er als het moet.’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/21/ontevreden-fischer-op-jeugd-ek-ik-weet-niet-of-ik-ga-spelen/

Gegevens

Spelers: Viktor Fischer
Onderwerpen: Buitenspeler, Jeugd
Tags: Nieuws
Trainers: Morten Olsen